27 Νοεμβρίου 2022

Νικητές του Regional Juniors U19 του Ρεθύμνου οι  Σπιταδάκης/ Αστρινάκης

Το Σαββατοκύριακο έγιναν στο Ρέθυμνο, οι επίσημες διοργανώσεις Beach Volley Regional Juniors U17 και U 19 της ΕΣΠΕΚ.

Οι  Γιάννης Σπιταδάκης και Δημήτρης Αστρινάκης επικράτησαν στο U19των αντιπάλων τους και κατέκτησαν την πρωτιά στα αγόρια, ενώ στα κορίτσια επικράτησαν οι Ηρακλειώτισσες E. Φανιουδάκη  και N. Φανιουδάκη. Την 2η θέση στα αγόρια οι Μπαριτάκης/ Χρηστάκος και στα κορίτσια κατέλαβαν οι Καλουτσάκη /Ματαλλιωτάκη.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Στην κατηγορία U17, οι αγώνες διακόπηκαν το Σάββατο λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και ανέμων που  επικρατούσαν στο Ρέθυμνο, χωρίς δυνατότητα επανέναρξης λόγω των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις. Η συνέχεια ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, ωστόσο με ανακοίνωση της η ΕΣΠΕΚ ανέβαλε τους αγώνες εκ νέου λόγω μη διαθεσιμότητας Διαιτητών.

Αυτό ήταν το 1ο από τα 2 προκριματικά τουρνουά της ΕΣΠΕΚ τα οποία θα οδηγήσουν στο Τελικό τουρνουά της κατηγορίας στο Ηράκλειο από το οποίο θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής Κρήτης.

Το πρωτάθλημα των Κ17 Παίδων – Κορασίδων συμμετέχουν αθλητές/τριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2006, καθώς και το πρωτάθλημα των Κ19 Εφήβων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1 Ιανουαρίου 2004 και θα διεξαχθούν σε 2 φάσεις και πρωταθλητές θα αναδειχθούν από τα αποτελέσματα των Τελικών.

Οι τελικοίτης ΕΣΠΕΚ θα διεξαχθούν στην έδρα της Ένωσης στο Ηράκλειο, στο Κarteros Βeach Sports Center.
Για την κατηγορία Παίδων – Κορασίδων (Κ17) 16 Ιουλίου 2022.
Για την κατηγορία Εφήβων – Nεανίδων (Κ19) 23 Ιουλίου 2022.

Ανακοίνωση ΕΣΠΕΚ:
«Σας ενημερώνουμε ότι η συνέχεια του Κ17 Ρεθύμνου ΔΕΝ θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 11/07/2022 όπως είχε προγραμματιστεί λόγω μη διαθεσιμότητας Διαιτητών. Προσεχώς θα  ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *