21 Ιανουαρίου 2021

Νικολιδάκης: «Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο»

Αισίως φτάσαμε στους 8 μήνες χωρίς αγωνιστική δράση για τις ομάδες σε Super League2 και Football League και η υπομονή όλων των εμπλεκομένων έχει αρχίσει να εξαντλείται.

Οι πολύπαθες ομάδες των μικρών επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι από τα μέσα Μαρτίου και ο κλοιός σφίγγει όσο αυτή η αναστολή… συνεχίζεται. Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει απανωτές κινήσεις ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο στην χώρα, με ομάδες και φορείς να αναγνωρίζουν τις υγειονομικές δυσκολίες.

Για την κατάσταση που επικρατεί στις ομάδες των δύο μικρών κατηγοριών και ειδικότερα στην δική του, την Επισκοπή μίλησε στο Rethymnosports.gr ο πρόεδρος της Μιχάλης Νικολιδάκης.

«Εμείς σαν Επισκοπή έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που μας έχουν δοθεί. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο παραμένουν όλοι στο Ρέθυμνο και προπονούμαστε ατομικά για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι όταν θα υπάρξει έναρξη του πρωταθλήματος», δηλώνει αρχικά ο Μιχάλη Νικολιδάκης για να συνεχίσει. «Η κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων μας είναι δυσβάσταχτη και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να λάβουμε κάποια χρήματα για να συνεχίσουμε να κρατάμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, υπηρετώντας το.

Είναι δύσκολο για όλους αυτό που συμβαίνει και ελπίζουμε να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται επιστρέφοντας στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από σύσσωμο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ώστε επιτέλους να ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα της Super League2 και Football League, τηρώντας απαραίτητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League1 που διεξάγεται κανονικά. Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από την διεξαγωγή και των δικών μας πρωταθλημάτων  με τους ίδιους όρους που διεξάγεται και η μεγάλη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Οι κατηγορίες μας αποτελούνται από ομάδες που έχουν στις τάξεις τους εκατοντάδες οικογένειες που ζουν από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *