Ν. ΟΠΕΡ: «Ο αθλητισμός είναι σωματική και πνευματική εξάσκηση τα παιδιά»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ν. ΟΠΕΡ, ενημερώνει τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όπως συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη των προέδρων, ενώ στο ενδεχόμενο συνέχισης του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσει την πλειοψηφία των ομάδων, αν και οι άνθρωποι της Ρεθυμνιώτικης ομάδας θεωρούν τη χρονιά χαμένη και ότι το πρωτάθλημα και να ξεκινήσει πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί. Όσον αφορά στις ακαδημίες το ΔΣ του ΟΠΕΡ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα «πιέσουμε την Πολιτεία προς την κατεύθυνση του ανοίγματος και των γυμναστηρίων».

Ανακοίνωση Ν.Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου:
«Μετά από μήνες αναστολής κάθε δραστηριότητας και με τα γήπεδα κλειστά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα δεν σταματήσαμε να ανησυχούμε, να νοιαζόμαστε για όλους αθλητές, τις αθλήτριες και τα παιδιά του volley και να συζητάμε με όλους τους συλλόγους της Κρήτης, μέσω της ΕΣΠΕΚ, για όλες τις εξελίξεις.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου είχαμε μια διευρημένη επικοινωνία με τους προέδρους όλων των ομάδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσο. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και το τεράστιο πρόβλημα με την πολύμηνη παύση των προπονήσεων για τα παιδιά.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνέχισης του πρωταθλήματος, εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, η θέση των περισσοτέρων ομάδων ήταν να παίξουμε τους αγώνες, αλλά με προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με τα καινούρια οικονομικά δεδομένα και τα rapid tests που 100% θα αποτελούν προϋπόθεση.

Η δική μας θέση, η θέση του Ν.Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου είναι ότι θεωρούμε τη χρονιά χαμένη και ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στη διαδικασία και την ταλαιπωρία να συνεχίσουμε ένα πρωτάθλημα που έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα ολοκληρωθεί. Παρ’ όλα αυτά, θα ακολουθήσουμε όποια απόφαση παρθεί στις επόμενες τηλεδιασκέψεις και αυτό αποτελεί και προσωπική μου άποψη αλλά και του υπόλοιπου συμβουλίου.

Όσον αφορά στις ακαδημίες, κοινή άποψη όλων αλλά και του προέδρου της ΕΟΠΕ ήταν ότι το επόμενο διάστημα μετά και το άνοιγμα όλων των βαθμίδων Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας  εκπαίδευσης θα πρέπει να «πιέσουμε» την Πολιτεία προς την κατεύθυνση του ανοίγματος και των γυμναστηρίων. Να πάρουμε ξανά τα παιδιά μακριά από τάμπλετ και υπολογιστές και να τα φέρουμε κοντά στον αθλητισμό, ο οποίος θα τα βοηθήσει όχι μόνο στη σωματική αλλά και στην πνευματική τους εξάσκηση.

ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΠΕ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Βιδάκης Γεώργιος

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΠΕ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *