20 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε η Ακαδημία του Αστέρα… και με ψηφιακή λειτουργία!

Στο γήπεδο επέστρεψε και μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ρεθύμνου, αυτή του Αστέρα, η οποία επαναλειτουργεί με διευθυντή τον Γιώργο Μπαστάκη και σταθερή την προπονητική ομάδα των τελευταίων ετών. Παράλληλα η διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου αναλογιζόμενη τις συνθήκες της εποχής, εγκαινιάζει φέτος την ψηφιακή της λειτουργία, δίνοντας στα μέλη της οικογένειας της, ξεχωριστές παροχές.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου αναφέρει:

Πιστή στις αρχές της φιλοσοφίας της η οικογένεια της Ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου καλεί τους μικρούς αθλητές να γίνουν «το αστέρι της πόλης».

Η χαρά του παιχνιδιού και το χαμόγελο των παιδιών αποτελούν βασικά συστατικά στη λειτουργία των μαζικών τμημάτων ενώ η ανάδειξη και η εξέλιξη των φυσικών ικανοτήτων τους χαρακτηρίζουν τα αγωνιστικά τμήματα σε κάθε ηλικία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την ηλικία των παιδιών ενώ η προπονητική ομάδα παραμένει σταθερή για ακόμα μια χρονιά με διευθυντή της Ακαδημίας τον Γιώργο Μπαστάκη, τον οποίο πλαισιώνουν οι διπλωματούχοι και άρτια καταρτισμένοι και έμπειροι προπονητές: Παναγιώτης Καραντάθας, Παναγιώτης Αντωνιάδης, Λευτέρης Ψυχουντάκης, Λεωνίδας Μιχαηλίδης και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Ελευθερία Δαφέρμου.

Την ατομική βελτίωση των τερματοφυλάκων έχει αναλάβει ο Στέργιος Τυπάδης ενώ με την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στην Α’ Εθνική έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά τμήματα κοριτσιών για τις νεαρές μελλοντικές παίκτριες του Αστέρα Ρεθύμνου.

Τέλος, αναλογιζόμενη τις συνθήκες της εποχής η διοίκηση του Αστέρα Ρεθύμνου εγκαινιάζει την ψηφιακή της λειτουργία δίνοντας στα μέλη της οικογένειας της ξεχωριστές παροχές:

1) Οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν τα οφέλη από εμπορικές συμφωνίες ενώ παράλληλα θα εξασφαλίζουν την μείωση η και τον μηδενισμό της μηνιαίας συνδρομής.

2) πλήρης ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους αθλητές εντελώς δωρεάν.

3) Παροχή υποτροφιών σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

4) Συμμετοχή σε πανελλήνιες διοργανώσεις.

5) Αναλυτικός φάκελος αξιολόγησης και μετρήσεων για κάθε αθλητή.

Οι εγγραφές που πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στη Σοχωρα από το πρωί 10:00-14:00 και το απόγευμα από 17:00-21:00 έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης!

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *