Ξεκίνησε η νέα σεζόν για το τένις και τον ΟΑΡ

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε και για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου και το άθλημα του τένις. Ο ΟΑΡ με τις άρτιες εγκαταστάσεις του περιμένει όλους τους φίλους του τένις, μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν και την φετινή χρονιά με το αγαπημένο τους άθλημα. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα τμήματα εκμάθησης του Ομίλου, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά στην γραμματεία του ΟΑΡ, στο ΔΑΚ Γάλλου.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου με μία αναλυτική ανακοίνωση, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για το πώς μπορούν να ασχοληθούν με το τένις. Μάλιστα, την ερχόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γιορτή Τένις για όσα παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα.
Σχετικά με την ανακοίνωση για τις εγγραφές, είναι η ακόλουθη:
«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Ακαδημία Τένις ξεκίνησε για τη σεζόν 2015-2016. Πληροφορίες και Εγγραφές καθημερινά στη γραμματεία στο ΔΑΚ Γάλλου και στα τηλέφωνα 28310 53070 (17:30-21:30) και 6932787524.
Γιατί tennis;
Η αντισφαίριση είναι άθλημα για μικρούς και για μεγάλους χωρίς περιορισμό στην ηλικία. Προσφέρει έντονη άσκηση για υγεία, ευεξία και μεγάλες συγκινήσεις σε κάθε αναμέτρηση.
Μέθοδος εκμάθησης:
Ο Όμιλος εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα προγράμματα εκμάθησης Play & Stay και tennis 10s της International Tennis Federation για ηλικίες 5-105 ετών.
Mini tennis:
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, με σκοπό να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα. Παίζεται σε μικρότερο γήπεδο, σε πιο κοντό φιλέ από το κανονικό, με μικρότερες ρακέτες και πιο ελαφριές μπάλες.
Ώρες προπόνησης:
Για τα παιδιά που μόλις ξεκινούν δύο ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές. Για το προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα, οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες. Πού θα βρω εξοπλισμό;
Στα πρώτα στάδια της εκμάθησης, παρέχει ο Όμιλος τον εξοπλισμό, αλλά στη συνέχεια ο κάθε αθλητής μπορεί να προμηθευτεί τον δικό του εξοπλισμό με την καθοδήγηση του προπονητή του.
Εγκαταστάσεις Ομίλου:
* 4 γήπεδα με πλαστικό τάπητα (green set) και φωτισμό και 2 mini tennis
* Κλειστή αίθουσα προπονήσεων
* Αποδυτήρια (ανδρών – γυναικών)
* Κυλικείο
* Τοίχο προπόνησης
* Γραμματεία
* Αίθουσα ψυχαγωγίας παιδιών
* Parking

Ο Ο.Α. Ρεθύμνου ιδρύθηκε το 1986 και από το 1997 εγκαταστάθηκε στο ΔΑΚ Γάλλου. Επίσης, λειτουργούν τμήματα εκμάθησης, κάθε Σάββατο πρωί στην αυλή του 2ου Δημοτικού σχολείου (απέναντι από το Δημαρχείο) και σε κλειστή αίθουσα, όταν βρέχει. Ο Όμιλος επιμορφώνει συνέχεια τους προπονητές του, ακολουθώντας τα επίσημα προγράμματα εκμάθησης ITF (International Tennis Federation). Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γιορτή Τένις για όσα παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *