Ξεκίνησε προετοιμασία και ο ΑΟΝ Αστέρας (photos)

Μία ακόμη ομάδα της Α’ ΕΠΣΡ βρίσκεται από το Σάββατο στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο ιστορικός και πάντα πρωταγωνιστής ΑΟΝ Αστέρας από το Σάββατο το απόγευμα έπιασε δουλειά… για να είναι έτοιμος όταν πρέπει και να κυνηγήσει τους υψηλούς στόχους του. Στο πρώτο προσκλητήριο του Ηλία Ασπρομάτη και των συνεργατών του Γιώργου Καλιγιάννη και Στέργιου Τυπάδη έδωσαν το παρόν 19 ποδοσφαιριστές, ενώ φυσικά παραβρέθηκε η διοίκηση της ομάδας προεξέχοντος του προέδρου Νίκου Παπαδάκη.

Σε κεντρικό σημείο τα νέα αποκτήματα της ομάδας, 8 στον αριθμό και ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφικές κινήσεις της, αφού θα προχωρήσει σε 3-4 ακόμη. Σε περίοπτη θέση λοιπόν, οι Βαγγέλης Παντελίδης, Γιώργος Μαρκουλάκης, Βαγγέλης Αντωνόπουλος, Μιχάλης Κουγιουμουτζής, αλλά και 4 νεαροί ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην ομάδα. Ο Χρήστος Γιαννούλης που αποκτήθηκε από την Επισκοπή 2010, αλλά και οι Σταύρος Βλατάκης, Γιάννης Μελαδάκης και Σταύρος Βουμβουλάκης που προωθήθηκαν από ΝΕΑΡ και Κεραυνό, την φανέλα των οποίων φορούσαν την περυσινή σεζόν. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν οικογενειακό και ο ενθουσιασμός εμφανής για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, με τους παλιούς να υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο τους νέους, επιθυμώντας πολύ γρήγορα να γίνουν μια ποδοσφαιρική οικογένεια για να κυνηγήσουν την επίτευξη των στόχων τους.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM