6 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινάει η γιορτή της ποδηλασίας στο Αμάρι

Σαν Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην ποδηλασία μοιάζει αυτό που διανύουμε, με ένα σπουδαίο αγώνα να λαμβάνει χώρα στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου σήμερα και αύριο.

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου «Άτλας» είναι πανέτοιμος και διοργανώνει το Σαββατοκύριακο τον 5ο αγώνα ποδηλασίας Χρονομέτρου και Αντοχής στο Αμάρι. Ο εν λόγω αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και θα αποτελέσει κριτήριο για τη στελέχωση των εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων. Οι αγώνες διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Αμαρίου, ενώ χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι ANEK Lines και Αμάρι ΑΕ.

Οι αγώνες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα είναι υψηλού επιπέδου και θα συμμετάσχουν αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα. Σήμερα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, με την εκκίνηση να δίνεται στις 16.00 από τον Φουρφουρά για τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Ανδρών, Μάστερ και Open όπου θα διανύσουν απόσταση 20,5 χιλιομέτρων. Αντιστοίχως στις 18.30 το απόγευμα θα δοθεί η εκκίνηση στον Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης σε Μίνι Μικρά και Μίνι Μεγάλα.

Αύριο, Κυριακή είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο Αγώνας Αντοχής για όλες τις κατηγορίες με την εκκίνηση να δίνεται από το Γερακάρι. Στις 10.00 θα γίνει η εκκίνηση σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες, που θα διασχίσουν απόσταση 26 χιλιομέτρων, ενώ στις 10.20 σε Παίδες, Κορασίδες που θα «τρέξουν» 3 φορές την ίδια διαδρομή (συνολικά 78 χλμ). Τέλος, στις 10.30 θα δοθεί η εκκίνηση στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Μάστερ και Open, οι οποίοι και θα διασχίσουν 4 φορές την διαδρομή των 26χλμ., συνολικά 104 χιλιόμετρα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφή στους αγώνες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση, contact@atlas-team.com ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6936 110262

https://www.facebook.com/events/603989469775471/

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης: Σάββατο, 11 Ιουνίου.

Κατηγορίες: Παίδες, Κορασίδες, Έφηβοι, Άντρες, Μάστερ, Open

Ώρα εκκίνησης: 16:00 από Φουρφουράς Απόσταση: 20,5 χλμ.

Κατηγορίες: Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα

Ώρα εκκίνησης: 18:30 από Γερακάρι

 

Αγώνας αντοχής: Κυριακή, 12 Ιουνίου

Κατηγορίες: Παμπαίδες, Πανκορασίδες

Ώρα εκκίνησης: 10:00 από Γερακάρι Απόσταση: 1χ26χλμ.

Κατηγορίες: Παίδες, Κορασίδες

Ώρα εκκίνησης: 10:20 από Γερακάρι Απόσταση: 3χ26χλμ.

Κατηγορίες: Έφηβοι, Άντρες, Μάστερ, Open

Ώρα εκκίνησης: 10:30 από Γερακάρι Απόσταση: 4χ26χλμ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *