19 Απριλίου 2024

Οι αντίπαλοι και το πρόγραμμα του Αρκαδίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ21

Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η Προημιτελική φάση στους 4 ομίλους του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 με την συμμετοχή του ΟΚΑ Αρκάδι.

Τα παιχνίδια του Δ’ ομίλου θα γίνουν από την Πέμπτη 10/3 μέχρι και το Σάββατο 12/3 στο Κλ. Νίκαιας.
Οι Ρεθυμνιώτες θα αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα τον Πρωταθλητή ΕΠΣΑΔΑ και οικοδεσπότη Ιωνικό. Οι Νικαιώτες κατέκτησαν το τίτλο, αφού κέρδισαν στο τελικό τον πρωταθλητή 2020-21, Μίλωνα (7 τίτλους) με 3-1 σετ και νωρίτερα στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό (13 τίτλους) με 3-2.

Την 2η αγωνιστική (11/3) θα παίξουν με τον Φλοίσβο, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στην ΕΠΣΑΔΑ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 3-0 σετ στο μικρό τελικό.

Το Σάββατο 12/3, για την 3η αγωνιστική του Δ’ ομίλου, θα βρουν μπροστά τους την ΑΕΚ. Η ένωση κατέκτησε την 2η θέση στην ΕΠΣΑΑΑ, μετά την ήττα της με 3-1 σετ στο τελικό της διοργάνωσης από τον Πανερυθραϊκό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Το πρόγραμμα του Δ’ ομίλου
1η αγωνιστική (10/3)

ΑΕΚ – ΑΟ Φλοίσβος
ΑΟ Ιωνικός – ΟΚΑ Αρκάδι

2η αγωνιστική (11/3)
ΑΟ Ιωνικός – ΑΕΚ
ΟΚΑ Αρκάδι – ΑΟ Φλοίσβος

3η αγωνιστική (12/3)
ΑΟ Φλοίσβος – ΑΟ Ιωνικός
ΑΕΚ – ΟΚΑ Αρκάδι

Τα ρόστερ των ομάδων του Δ’ ομίλου:
Αρκάδι (Χαραλαμπίδης): Αστρινάκης, Βαλασσάκης (λ), Ζουμπουλάκης,  Λάσκα, Ανδρεδάκης, Μπαρκάτσας, Παρασκευόπουλος, Τσάκωνας, Τζιράκης, Δρουδάκης (λ), Δραμιτίνος, Μπιστόλας, Παπαδάκης, Κουρεμέτης.

Ιωνικός (Μαρούλης Α.): Χριστόπουλος, Καούνης, Σταφυλοπάτης, Καλλιμάνης, Ανόπουλος, Βεζύρης, Δοροβάτας (λ), Ευγενιάδης, (λ), Τσοκάνης, Μακρής, Αραμούδης, Παπαδόπουλος Ε., Παπαδόπουλος Θ., Ψέλτουρας.

ΑΕΚ (Χατζηαντωνίου): Πετσιάς, Θεοδόσης, Τσαρούχας, Καβαρινός, Χαλίλης, Τσαμούδαλης, Θεοδοσίου (λ), Σαμουήλης, Μαρίνης, Μάντζιος, Ιμπραχήμ.

Φλοίσβος (Λακασάς): Ρηγάκος, Ανδρινόπουλος, Τσαγράκης, Παναγιωτόπουλος, Μαρσέλος, Πατσούκου, Μπακοδήμος, Κουβεδάκης, Αγάλου, Γαβαλάκης, Πασχαλίδης.

Οι άλλοι όμιλοι της Προημιτελικής φάσης αγοριών Κ21
Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ Πρέβεζας ,  ΧΑΝΘ, ΑΣ Ελπίς , ΜΓΣ Εθνικός

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας, Πήγασος Πολίχνης, ΕΑ Λαρίσης

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω, ΑΕΠ Ολυμπιάς, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΣ Πανερυθραϊκός

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *