Οι Μικτές ΕΠΣΡ έκοψαν την πίτα τους (photos)

Σε οικογενειακό κλίμα καλωσόρισαν το 2020 κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΡ το απόγευμα της Δευτέρας.

Στην αθλητική εγκατάσταση του «Kido» εν μέσω των προπονήσεων τους ενόψει των αγώνων με τις ομάδες της ΕΠΣ Λασιθίου (Τετάρτη 15/01 στην Κριτσά) και παρουσία του Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και γονέων έλαβε χώρα η μικρή αυτή τελετή. Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ευχαρίστησε τα παιδιά, αλλά και τους γονείς για την συνεργασία, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο τεχνικό επιτελείο των Μικτών που δουλεύει σε εξαιρετικά πλαίσια. Πέρα από τον επικεφαλής Γιώργο Μπαστάκη και τον υπεύθυνο Scouting Μιχάλη Βουράκη, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους συνεργάτες του Στέργιο Τυπάδη και Μιχάλη Καλιγιάννη, αλλά και τον γιατρό Γιάννη Κουργιαντάκη, που αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις αντιπροσωπευτικές ομάδες του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Με την σειρά του καλή χρονιά ευχήθηκε και ο πρόεδρος της επιτροπής Μικτών ομάδων Νίκος Μαρκουλιδάκης, επισημαίνοντας πως πολλά παιδιά από το Ρέθυμνο μέσα από την διαδικασία των Μικτών ομάδων έχουν κάνει το άλμα στην καριέρα τους, με πιο πρόσφατο τον Χρήστο Γιαννούλη που από την Δευτέρα ανήκει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Τις δικές του ευχές για καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα έδωσε ο Ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Μπαστάκης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι είναι πολύ κοντά στην φετινή προσπάθεια, σεβόμενοι τα όρια και τον ρόλο που πρεσβεύει ο καθένας. Γεγονός πολύ σημαντικό για την εξέλιξη και ανάπτυξη του ταλέντου των παιδιών.

Τυχεροί της τελετής, ο Νταβίντ Χύσκο της Μικτής Κ-14 και ο Γιάννης Κουράτορας (αν και απόντας) που κέρδισαν το φλουρί στις δύο πρωτοχρονιάτικες πίτες που κόπηκαν, το οποίο αντιστοιχούσε με ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια για τον καθένα. Παράλληλα, τα παιδιά και των δύο Μικτών ομάδων, συνοδευόμενα από τους προπονητές τους και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ πακέταραν τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΣΡ, ώστε να αποσταλούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μετά το πέρας της διαδικασίας προσφέρθηκε κέρασμα από την διοίκηση της ΕΠΣΡ σε παιδιά και γονείς.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *