Οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Άρη και άλλων ομάδων τίμησαν τη μνήμη του Αριστείδη (photos)

Σε λίγες ημέρες (στις 18 Νοεμβρίου) συμπληρώνεται ένας χρόνος χωρίς τον Αριστείδη Κυδωνάκη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο Αριστείδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο και στον δικό του αγαπημένο ποδοσφαιρικό κόσμο… ήταν άνθρωπος-γκολ, ο οποίος «ταλαιπωρούσε» τις αντίπαλες άμυνες φορτώνοντας τις με γκολ.

Στον αγαπημένο ΑΟ Άρη είχε φίλους, όμως και στις άλλες ομάδες του Ρεθύμνου και της Κρήτης είχε μόνο φίλους, γιατί ο Αριστείδης ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος που τους σέβονταν όλους και προκαλούσε αυτόματα τον σεβασμό πάντων. Αυτή την προσωπικότητα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου τίμησαν την Τετάρτη στο γήπεδο Μισιρίων παλιοί φίλοι και γνωστοί. Από την μία, συμπαίκτες του, ομάδα Παλαιμάχων του ΑΟ Άρη και από την άλλη Μικτή ομάδα Παλαιμάχων από άλλες ομάδες του Ρεθύμνου, που συνευρέθηκαν στο γήπεδο των ανατολικών προαστίων για να τιμήσουν την μνήμη του.

Πριν από την διεξαγωγή του αγώνα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Αριστείδη, με ΑΟ Άρη και Απόλλωνα να παραδίδουν αναμνηστική πλακέτα και τα κάρτα προπονητή του, στα μέλη της οικογένειας του (η σύζυγος και τα παιδιά του) που βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον γιο του Στέλιο Κυδωνάκη να αγωνίζεται με την ομάδα Παλαιμάχων του ΑΟ Άρη. Για την ιστορία, οι Μικτή Παλαιμάχων που συγκροτήθηκε από ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων επικράτησε με 4-2 των Παλαιμάχων του ΑΟ Άρη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελήμπασης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: Γαλάνης, Τσακμάκας – Ασπρομάτης 3, Χόμπης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΑΡΗΣ (Αντώνης Γαβαλάς): Τσακμάκας, Κυδωνάκης, Σκανδάλης, Η. Βασιλάκης, Εμ. Μακρυπόδης, Γ. Γαβαλάς, Γαλάνης, Κ. Μαριόλος, Θωμάς, Κριτσίνης, Σπυριδάκης, Ι. Δασκαλάκης, Μακρυγιάννης. ΜΙΚΤΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ (Νίκος Τσουπάκης): Γαγάνης, Ασπρομάτης, Ροδινός, Μπαροτσάκης, Χατζησπύρος, Παλάσσης, Μαρκουλιδάκης, Λαδιανός, Γ. Κτιστάκης, Μποτωνάκης, Χόμπης.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}