Οι προτάσεις της ΕΠΣΡ για την καταπολέμηση της βίας

Προτάσεις ουσιαστικές, οι οποίες κινούνται στη σωστή κατεύθυνση από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, για την καταπολέμηση της βίας και «αλλαγής» του διακόπτη του Ρεθυυμνιώτικου ποδοσφαίρου, με την προϋπόθεση βέβαια να υλοποιηθούν.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης δεν έκρυψε στιγμή την ευαισθησία του για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας από οποιονδήποτε στην σύσκεψη της Πέμπτης, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για μια νέα εποχή. «Θα είμαι αμείλικτος σε κάθε μορφή βίας» τόνισε ο Τίτος Χνάρης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πρώτα μέτρα που θα κληθεί να πάρει η Ρεθυμνιώτικη Ένωση για να αντιστραφεί το κλίμα.

Τα πρώτα προληπτικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ είναι:

1. Η διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τον Μάϊο, όπου θα κατατεθούν απόψεις από σωματεία και παράγοντες για την αντιμετώπιση της βίας, αλλά και για άλλου φύσεως ζητήματα που απασχολούν τους παράγοντες του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

2. Πραγματοποίηση ημερίδας για την αντιμετώπιση της βίας με επιστημονική προσέγγιση από ειδικούς.
3. Συναντήσεις με Δήμους, Πολιτιστικούς συλλόγους χωριών κτλ.

4. Έλεγχος των γηπέδων πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

5. Ευρεία συνάντηση με τους διαιτητές πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

6. Ανάδειξη ξανά του Βραβείου Ήθους, για επιβράβευση των ήσυχων σωματείων.

Παράλληλα, προστέθηκε και η πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ Γιάννη Χατζημπεκιάρη για τη διενέργεια ημερίδων κανονισμών διαιτησίας δύο φορές τον χρόνο στις πρωτεύουσες των τριών μεγαλύτερων δήμων του νομού, Ρέθυμνο, Πέραμα και Σπήλι.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM