Οι Ρεθυμνιώτες στο 3ο Παγκρήτιο τουρνουά Πράσινου, Πορτοκαλί και Κόκκινου γηπέδου

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Χερσόνησο, στο “Lyttos Beach” , στο Ηράκλειο, στον Όμιλο Αντισφαίρισης και στο Φιλία Tένις Club το 3ο Παγκρήτιο τουρνουά πράσινου, πορτοκαλί και κόκκινου γηπέδου με ηλικίες κάτω των 10 ετών.
Μικροί τενίστες και τενίστριες από όλη την Κρήτη συγκεντρώθηκαν στο Ηράκλειο και στην Χερσόνησο, όπου αγωνίστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν σύμφωνα πάντα με τα πρότυπα του προγράμματος “Tennis 10s” της Διεθνούς Ομοσπονδίας τένις (ITF). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο βοηθάει τους μικρούς και φιλόδοξους τενίστες να μάθουν γρηγορότερα και σωστότερα τα μυστικά του αθλήματος. Όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της Κρήτης ακολουθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο έχει βοηθήσει στην ποσοτική και ποιοτική ανάπτυξη του αθλήματος παγκοσμίως.
Τα παιδιά Πράσινου γηπέδου έπαιξαν σε δύο ξεχωριστές κατηγορίες, αγόρια (Davis Cup) και κορίτσια (Federation Cup) με το σύστημα round robin. Τα παιδιά του Πορτοκαλί γηπέδου έπαιξαν σε ταμπλό που οδήγησε τους ηττημένους σε 2ο ταμπλό consolation (2ης ευκαιρίας), ενώ τα παιδιά Κόκκινου γηπέδου, χωρίστηκαν σε μεικτές ομάδες και έπαιξαν το σύστημα round robin σε αναμετρήσεις των 6 έως 10 λεπτών.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:
Πράσινο: Νίνου Μαρία, Σπυρόπουλος Γιάννης, Σπυριδάκης Γιάννης.
Πορτοκαλί: Καλογριδάκης Ηρακλής, Τσαγλιώτης Παντελής.
Κόκκινο: Δραμιτινός Αλέξανδρος.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου ξεχώρισε η συμμετοχή του Καλογριδάκη Ηρακλή, ο οποίος έφτασε στους ημιτελικούς στην κατηγορία του (Πορτοκαλί μπάλα).
Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ζ’ Ένωση Κρήτης για την πρωτοβουλία των αγώνων καθώς και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ηρακλείου και το Φιλία Τένις Club για την φιλοξενία, τους συνοδούς προπονητές του Ομίλου μας και τους γονείς των νεαρών αθλητών για τη στήριξή τους.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *