2 Απριλίου 2023

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές των Ρεθυμνιώτικων Συλλόγων

AO MΕΛΑΜΠΩΝ

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS
Tο Ρέθυμνο Cretan kings σας εύχεται
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία, Αγάπη κι Ευτυχία…

Δες video (ΕΔΩ)

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

OKA ΑΡΚΑΔΙ


ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ
Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών σας εύχεται για αυτές τις άγιες μέρες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ με ευτυχία σε όλο τον κόσμο και το πνεύμα των Χριστουγέννων να μοιράσει απλόχερα πολλή αγάπη, αλληλεγγύη, σεβασμό, αισιοδοξία, όνειρα, οικογενειακή ευτυχία, χαρά, δημιουργικότητα, επιτυχίες!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ
Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Αρμένων εύχονται Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία, ευτυχία, χαμόγελα και επιτυχίες! Σύσσωμος ο σύλλογος εύχεται χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή στους Κοσμίδη Χρήστο και Αναγνωστάκη Μανώλη!
Χρόνια πολλά!


ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ
Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. είχεται στον ποδοσφαιρικό, το φίλαθλο κόσμο, αλλά και όλους τους Ρεθυμνιώτες συμπολίτες μας, το 2023 να αποτελέσει μια χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά, ευτυχία και πολύ τύχη. Συνάμα εύχεται στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την προβολή της προσπάθειας κάθε ομάδας και ποδοσφαιριστή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της πόλης μας, να είναι υγιείς και να έχουν την δυναμικότητα, την πρόκληση αλλά και την έμπνευση και δημιουργικότητα κάθε αθλητικής εικόνας που λαμβάνει χώρα στους αθλητικούς χώρους του Ρεθύμνου.

Χρόνια πολλά σε όλους

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Χρόνια πολλά – Καλές γιορτές – Ευτυχισμένο το νέο έτος
Δελήμπασης Κ. – Χριστοδουλάκης Δ. – Βυζιργιανάκης Γ. – Γαγάνης Β.

ΣΔΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *