Οι 11 προς παραμονή για την Επισκοπή

Συνολικά 11 ποδοσφαιριστές επιθυμούν στην Επισκοπή να αποτελέσουν τον βασικό κορμό από την περυσινή, που θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Γιάσμινκο Βέλιτς, η διοίκηση της Επισκοπής έχει πιάσει δουλειά για να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους Τσιριγώτη, Σουμπασάκη, Ανδρικόπουλο, Πολυχρόνη, Λίμα, Τσόφλιο, Νάνι, Μπρίτο, Δόρη, Μανιαδάκη, Βουτσελά, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους και να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στην μεγαλύτερη κατηγορία (όποια και αν είναι αυτή).

Αναλυτικά η ενημερώση του ΑΟ Επισκοπής

«Αναμένοντας -όπως όλοι- τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση, η ομάδα μας προχωρά στον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν που θα ακολουθήσει.

Διοίκηση και προπονητής συνεργάζονται στενά στο σκέλος της δημιουργίας μιας νέας ομάδας που σκοπό θα έχει να μεγαλώσει κι άλλο σε μια σταθερή βάση και παράλληλα να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο στον νομό.

Παράλληλα, “τρέχει” και ο σχεδιασμός για το μεγαλόπνοο έργο ενός προπονητικού κέντρου πλησίον του ΔΑΚ Γάλλου σε συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, την αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Ρεθύμνου κας Μαρίας Λιονή και φυσικά του δήμου Ρεθύμνου δια μέσω του αντιδημάρχου και αντιπροέδρου της ομάδας μας, κ. Δημήτρη Λελεδάκη.

Στο μεταξύ, εδώ και καιρό έχει γίνει η επιλογή προσώπων που έχει επιλέξει ο κ. Βέλιτς να έρθει σε συνομιλία η διοίκηση του συλλόγου μας για την περαιτέρω συνεργασία μαζί τους.

Αυτοί είναι οι, Τσιριγώτης, Σουμπασάκης, Ανδρικόπουλος, Πολυχρόνης, Λίμα, Τσόφλιος, Νάνι, Μπρίτο, Δόρης, Μανιαδάκης, Βουτσελάς. Θα ακολουθήσει νέο δελτίο τύπου με σχετικές ανακοινώσεις».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *