20 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε το 2ο Παγκρήτιο τουρνουά τένις Βετεράνων

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων για το 2016, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ.
Πιο συγκεκριμένα, στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι καλύτεροι βετεράνοι τενίστες από όλη την Κρήτη ενώ υπήρξε ρεκόρ συμμετοχών, οι οποίες ξεπέρασαν τις 90.
Οι αγώνες παρουσίασαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με τους βετεράνους τενίστες να αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά, πως το τένις είναι ένα άθλημα, που μπορεί να παίζεται και σε μεγάλες ηλικίες.
Οι θεατές, αποολη την Κρήτη, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν υπέροχο θέαμα και συγκλονιστικά παιχνίδια, που πολλά από αυτά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες
Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας ήταν ο άστατος καιρός, ο οποίος δυσκόλεψε το έργο των αθλητών – αθλητριών, αφού κάποια ματς έγιναν μεσημέρι και κράτησαν σχεδόν 3 ώρες. Όμως, η πολλές συμμετοχές ανάγκασαν τους διοργανωτές να έχουν ματς από το πρωί μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Οι αθλητές διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της πόλης με τις οικογένειες τους και το βράδυ του Σαββάτου προσφέρθηκε δείπνο από τον διοργανωτή στις εγκαταστάσεις του.
Την Κυριακή το απόγευμα είχαμε τους τελικούς και αμέσως μετά τις απονομές του τουρνουά. Οι Βετεράνοι αθλητές στις απονομές ευχαρίστησαν τον Ο.Α.Ρ για την φιλοξενία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά.

Τα αποτελέσματα στις τρεις κατηγορίες ήταν τα εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 35+:
Μπόγρης (Ηράκλειο)–Κονταξάκης (Χανιά) 6/3 2/6 10/1
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 45+:
Νεκτάριος (Ηράκλειο)- Τσουρβελούδης (Χανιά) 6/3 7/6
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+:
Μαγκανά (Ηράκλειο)- Νικοπούλου (Χανιά) 4/6 6/3 10/8

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *