Ολοκληρώθηκε το 2ο Παγκρήτιο Τουρνούα Τένις Βετέρανων στο Ρέθυμνο

Την Κυριακή 22 Απριλίου έπεσε η «αυλαία» για το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις Βετεράνων 2018, το όποιο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στο ΔΑΚ Γάλλου και ολοκληρώθηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετοχές φέτος έφτασαν τις 95, με τους καλύτερους βετεράνους αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Κρήτη αγωνίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: Άνδρες 35+, Άνδρες 45+ και Γυναίκες 30+, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Οι αγώνες παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον, προσφέροντας υπέροχο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις, πολλές από τις οποίες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Οι καλές καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν μόνο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, αλλά διευκόλυναν και στο να προσέλθουν πολλοί αθλητές μαζί με τις οικογένειές και τους φίλους τους, που με την αφορμή του τουρνουά διέμειναν καθ’ όλη τη διάρκειά του σε καταλύματα της πόλης μας.

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί, ενώ το Σάββατο 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η φάση των 16 και των προημιτελικών.
Το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί των τριών κατηγοριών και το απόγευμα της ίδιας μέρας οι τρεις τελικοί, τους οποίους ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές. Αρκετοί ήταν και οι φίλοι του αθλήματος, που παρευρέθησαν στους αγώνες.

Αναλυτικά οι νικητές στις τρεις κατηγορίες ήταν οι εξής:
Κατηγορία 35+:
1ος νικητής: Κόκκαλης Μάνος (Ιεράπετρα)
2ος νικητής: Κονταξάκης Αναστάσιος (Χανιά)
3ος νικητής: Φανουράκης Μανόλης (Ηράκλειο)
3ος νικητής: Γαλερός Σταύρος (Ρέθυμνο)

Κατηγορία 45+:
1ος νικητής: Ταμιωλάκης Φώτης (Ηράκλειο)
2ος νικητής: Κοτσώνας Παναγιώτης (Ρέθυμνο)
3ος νικητής: Ανυφαντάκης Μιχάλης (Ηράκλειο)
3ος νικητής: Ρομπογιαννάκης Δημήτρης (Ηράκλειο)

Γυναίκες 30+:
1η νικήτρια: Κοκολάκη Κατερίνα (Γεωργιούπολη)
2η νικήτρια: Νικοπούλου Βαρβάρα (Χανιά)
3η νικήτρια: Ραμουτσάκη Μίρκα (Ηράκλειο)
3η νικήτρια: Καλύβα Άννα (Μοίρες)

Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου εκπροσώπησαν 20 αθλητές, από τους οποίους ξεχώρισαν ο Γαλερός Σταύρος, που έφτασε στα ημιτελικά της κατηγορίας 35+, κατακτώντας την τρίτη θέση και ο Κοτσώνας Παναγιώτης, που έφτασε στον τελικό της κατηγορίας 45+, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Επίσης, ο Κουγιουμουτζής Μανόλης και ο Σταυρουλάκης Γιάννης έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της κατηγορίας Άνδρες 35+ και 45+ αντίστοιχα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των θεατών με τις τενιστικές τους επιδόσεις.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου μέσω του προέδρου του , κ. Λαγουδάκη Σταύρου συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους Βετεράνους τενίστες και τενίστριες, που συμμετείχαν στο τουρνουά, τον Επιδιαιτητή, κ. Λυρή Γιώργο, τον υπεύθυνο των αγώνων κ. Τσαγλιώτη Μανόλη και τη γραμματεία του Ομίλου, τους γιατρούς των αγώνων, Σπυριδάκη Αντώνη και Καλογριδάκη Γιώργο καθώς και τους θεατές, που τίμησαν με την παρουσία τους αγώνες. Ακόμη, ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Ρεθύμνου για την υποστήριξη του και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο αθλητικών θεμάτων, κ. Λαχνιδάκη Δημήτρη, που εκπροσώπησε τον Δήμο κατά τη διάρκεια των απονομών.

Τέλος, οι Βετεράνοι αθλητές, αφού πήραν όλοι αναμνηστικό δώρο από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, τον ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία του και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις Βετεράνων, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα στις 18 Μαίου, φεύγοντας γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις και τενιστικές εμπειρίες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *