Ολοκληρώθηκε το 27ο Τουρνουά Τένις OPEN «Ρέθυμνο 2018»

Για 27η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργάνωσε το τουρνουά τένις open «Ρέθυμνο 2018». Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τουρνουά, είναι η παλαιότερη διοργάνωση τένις στο Ρέθυμνο, καθώς διεξάγεται από το 1992 μέχρι και σήμερα, έχοντας γίνει «θεσμός» πλέον για τον Όμιλο.
Το τουρνουά προσέλκυσε και φέτος το ενδιαφέρον πολλών παικτών και φίλων του αθλήματος, αγγίζοντας τις 35 συμμετοχές, ενώ οι κατηγορίες που διεξήχθησαν ήταν οι «ανδρών Open», «ανδρών 45 και άνω» και «διπλά Ανδρών».
Οι αγώνες διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του τένις για 3 συνεχόμενες εβδομάδες, από τις 22/9 έως και τις 14/10, ενώ οι τελικοί διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου, κατά τους οποίους αναδείχθηκαν οι φετινοί νικητές. Ύστερα λοιπόν από δυνατές αναμετρήσεις και αρκετές συγκινήσεις, οι παίκτες που κατάφεραν να σηκώσουν το κύπελλο ήταν ο Βασιλάκης Βαγγέλης στην κατηγορία «Ανδρών Open», ο Κοτσώνας Παναγιώτης στην κατηγορία «Ανδρών 45 και άνω» και οι Μαμαλάκης Ιωσήφ και Κωσταρέλος Βασίλης στα «Διπλά Ανδρών».
Δεύτεροι νικητές αναδείχθηκαν ο Κουγιουμουτζής Μανόλης στην κατηγορία «Ανδρών Open», ο Γαλερός Σταύρος στην κατηγορία «Ανδρών 45 και άνω» και οι Λαγουδάκης Σταύρος και Βαρβέλης Γιάννης στα «Διπλά Ανδρών».
Μετά τους τελικούς ακολούθησε η απονομή κυπέλλων στους νικητές, καθώς και το καθιερωμένο κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι λοιπόν, μέσα σε μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι παίκτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, για το 28ο τουρνουά τένις «Ρέθυμνο 2019».

  • tenis_vasilakis
  • tenis_nikites_rethymno2018
  • tenis_kotsonas

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *