21 Οκτωβρίου 2021

ΟΦ Αρμένων: Ερωτήματα;; που χρήζουν απαντήσεις!

Το ΔΣ του ΟΦ Αρμένων, με ανακοίνωση του ζητάει απαντήσεις σε 4 ερωτήματα, σχετικά με την καθυστέρηση έναρξης του Πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ρεθύμνου, την αναβολής αγώνων για το Κύπελλο, την καθυστέρηση αναθεώρησης νέων δελτίων και την μη αποστολή της προκήρυξης του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας στα σωματεία.

Ανακοίνωση ΟΦ Αρμένων:
«Ο “ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΡΜΕΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ” Ο.Φ.Α. με γνώμονα πάντα την σωστή οργάνωση, την υπευθυνότητα, την σωστή λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας μας και για την καλύτερη λειτουργία και βελτίωση του τοπικού Πρωταθλήματος Ρεθύμνου, και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουν υπάρξει στην COVID-19 εποχή και στην ανοχή του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ.
Προβαίνουμε στην παρακάτω ανακοίνωση
1ον Τον λόγο Καθυστέρησης του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ρ. ενώ στους υπόλοιπους Νομούς της Κρήτης τα Πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει κανονικά.
2ον Τον λόγο της αναβολής ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου την 25.09.2021 και την 26.09.2021 όταν η Ε.Π.Σ.Ρ. είχε ενημερώσει από νωρίς τα Σωματεία και η Γραμματεία αυτής σε κάθε ευκαιρία το επαναλάμβανε στα Σωματεία, αυτά δεν έδειξαν την ανάλογη προσοχή και σημασία για την έκδοση των Νέων Δελτίων. Υπήρχαν ομάδες που κατέθεσαν Δελτία την τελευταία ημέρα (Παρασκευή) ενώ είχαν ορισμένο παιχνίδι Σάββατο ή Κυριακή.
3ον Η αναθεώρηση των νέων δελτίων άρχισε από την 1η Ιουλίου 2021 και μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί από πολλές ομάδες. Γιατι;
4ον Δεν έχει αποσταλεί στα Σωματεία από την Ε.Π.Σ.Ρ. η προκήρυξη της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ρεθύμνου, καθώς και του Πρωταθλήματος Α΄ τοπικού.
Ερωτήματα ?? που χρήζουν απαντήσεις

Εκ του Δ.Σ. Ο.Φ.Α.

Ο Πρόεδρος
Δρουδάκης Εμ. Γεώργιος»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *