27 Φεβρουαρίου 2021

Ούτε σήμερα απόφαση…

Ούτε την Παρασκευή υπήρξε εξέλιξη για την Football League, την Γ’ Εθνική και την Α’ Εθνική Γυναικών, από τους Λοιμωξιολόγους.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Football League αλλά και σε Γ’ Εθνική, Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών για να μάθουν την απόφαση των Λοιμωξιολόγων. Η καθυστέρηση που παρατηρείται έχει προκαλέσει αγανάκτηση για όλους όσοι εμπλέκονται με τις δύο κατηγορίες, καθώς ούτε και την Παρασκευή (22/1) προέκυψε κάποια εξέλιξη.

Για σήμερα είχε προγραμματιστεί η συζητηθεί το θέμα της επιστροφής στις προπονήσεις, έπειτα από την αναβολή της Πέμπτης (21/1). Παρόλα αυτά η επιτροπή των «ειδικών», σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε αυτή τη φορά ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και όλα δείχνουν…παράταση στην αγωνία.

Πιθανότατα η απόφαση να παρθεί την ερχόμενη εβδομάδα γεγονός πως θα πυροδοτήσει αντιδράσεις. Κι αυτό διότι, FL και Γ’ Εθνική περιμένουν εδώ και καιρό να δουν την ανταπόκριση των Λοιμωξιολόγων στα αιτήματά τους τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στον… πάγο.

Η νεότερη πληροφόρηση ή για την ακρίβεια η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη αναφέρει, ωστόσο, πως δεν αποκλείεται η επιστροφή στις προπονήσεις για την FL να προκύψει στις αρχές του Φλεβάρη. Είναι αυτονόητο πως κάθε μέρα που περνά και οι δύο κατηγορίες μένουν σε… ακινησία, αυξάνονται τα προβλήματα και κυρίως η επιβίωση των ομάδων και των παικτών.

Πηγή: mikriliga.com

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *