Ούτε σήμερα… η επανέναρξη!

Τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα στον πάγο… θα βρίσκεται το μεγαλύτερο φάσμα του αθλητισμού, μιας και ούτε σήμερα προέκυψε κάτι νεότερο για τις αιτήσεις που έχουν κατατεθεί από πολλές διοργανώτριες αρχές για το άνοιγμα ομαδικών προπονήσεων ή πρωταθλημάτων.

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων δεν άναψε το πράσινο φως για περαιτέρω άνοιγμα και έτσι η δράση θα συνεχίζεται μόνο σε Super League1, Super League2, Basket League και Volley League που είναι εν εξελίξει. Football League, Γ’ Εθνική, Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Γυναικών δεν τους επιτρέπεται να επιστρέψουν καν στις ομαδικές προπονήσεις, ενώ επιπλέον δεν άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Α1 πόλο Ανδρών Γυναικών, Α1 μπάσκετ Γυναικών, Α1 βόλεϊ Γυναικών και Α1 χάντμπολ Ανδρών Γυναικών, αν και οι ομάδες έχουν ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις από την 1η Ιανουαρίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο κλοιός σφίγγει ακόμη περισσότερο με τις πιθανότητες να αυξάνονται για την οριστική διακοπή όσο περνάει ο καιρός, αφού τα χρονικά  που περιθώρια για την διεξαγωγή των διοργανώσεων έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *