Ο αποχαιρετισμός… του Ν. Λεκάκη στον ΟΦ Αρμένων

Με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦ Αρμένων, ο Νίκος Λεκάκης αποχαιρετάει την ομάδα με την οποία συνεργάστηκε την περυσινή σεζόν.

Ο Λεκάκης είχε διπλό ρόλο στον περσινό ΟΦΑ, ως βοηθός προπονητή αλλά και ως ποδοσφαιριστής και θέλησε να ευχαριστήσει διοίκηση, Γιώργο Κτιστάκη, αλλά και ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους αυτή. Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πλέον παίκτη-βοηθού προπονητή των «κόκκινων»: «Για προσωπικούς μου λόγους αποχωρώ από τον ΟΦ Αρμένων από το διπλό πόστο που είχα έως σήμερα (βοηθός προπονητή & ποδοσφαιριστής). Καταρχήν νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Δρουδάκη Γιώργο αλλά και το υπόλοιπο Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία μας όλη τη σεζόν, τον Γενικό Αρχηγό κ. Γερωνυμάκη Νεκτάριο που βρισκόταν πάντα δίπλα στην ομάδα καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και βεβαίως τον πρώην Προπονητή της ομάδας κ. Κτιστάκη Γιώργο για την ομαλή συνεργασία που είχαμε.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές του σωματείου για την υπομονή τους σε αυτή τη δύσκολη και μεταβατική σεζόν που βρέθηκε το σωματείο, ενώ ταυτόχρονα εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν όποιοι και αν είναι αυτοί».

Με την σειρά της η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων ευχαριστεί το Νίκο Λεκάκη, για την προσφορά του στον σύλλογο. «Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει με την σειρά της να ευχαριστήσει τον Νίκο Λεκάκη για την προσφορά του τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι ως παίκτης αλλά όσο και στην οργάνωση των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών μας και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM