Ο Γύπαρης σε προπονήσεις της Εθνικής Κ16

Σε προπονήσεις της Εθνικής Κ16 κλήθηκε να συμμετάσχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μικτής Κ16 ΕΠΣΡ Νίκος Γύπαρης, που προέρχεται από την Επισκοπή 2010.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΡ γνωστοποίησε την κλήση του Γύπαρη να δώσει το παρόν στις προπονήσεις Επίλεκτων Εθνικής ομάδας Κ16 που θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Κοσμά στις 22 Μαΐου. Ο Νίκος Γύπαρης προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Μικτής Κ16 ΕΠΣΡ, που κορυφώθηκε με την παρουσία του στο 35ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Η Μάχη της Κρήτης», όπου οι Ρεθυμνιώτες κατέκτησαν το τρόπαιο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΡ, για την κλήση του Νίκου Γύπαρη στους Επίλεκτους Εθνικής ομάδας Κ16 από την ΕΠΟ, είναι η ακόλουθη, «Η ΕΠΣ Ρεθύμνου δέχτηκε με χαρά και ικανοποίηση την κλήση από την ΕΠΟ  του   ποδοσφαιριστή Γύπαρη Νικολάου του σωματείου μας ΑΟ Επισκοπής 2010 και ποδοσφαιριστή της Μικτής Ομάδος Κ16  της Ένωσής μας να πάρει μέρος στις Προπονήσεις Επιλέκτων Εθνικής Ομάδος Κ16 στον Άγιο Κοσμά στις 22-5-2019.Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή τύχη».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM