Ο επικεφαλής κ. Βουρβαχάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» στα γραφεία της ΕΠΣΡ

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου επισκέφθηκαν ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» Σταύρος Βουρβαχάκης και 4 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ενημερώθηκαν από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για σημαντικά ζητήματα που άπτονται του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, όπως σχετικά ενημέρωσε η ΕΠΣΡ.

Στα γραφεία της ΕΠΣΡ βρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Σταράκης (πρώην πρόεδρος ΕΠΣΡ), Μιχαήλ Τσιγδινός, Ιωάννης Τσιλεδάκης και Γιώργος Μιχαηλίδης. Τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Ταμίας Δημήτρης Κουργιαντάκης και το μέλος Νίκος Μαρκουλιδάκης, έχοντας μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από το ποδόσφαιρο και τους χώρους άθλησης, όπως σημειώνει το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΣΡ:

«Στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» του Σταύρου Βουρβαχάκη.

Συζητήθηκαν θέματα για το χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και τονίστηκε επιτακτικά από τα μέλη του ΔΣ το γεγονός πως ο Δήμος στερείται αθλητικών χώρων σε σχέση με τους γειτονικούς νομούς και ειδικότερα Ενωσιακό γήπεδο που θα πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα για τη δημοτική αρχή. Το ΔΣ της ΕΠΣΡ  ευχήθηκε καλή επιτυχία και δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμο να καταθέσει προτάσεις στη νέα δημοτική αρχή  για  να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα

Από την ΕΠΣ Ρεθύμνου παρευρέθησαν οι:

Τίτος Χνάρης (Πρόεδρος)

Δασκαλομαρκάκης Γεώργιος (Γενικός Γραμματέας)

Κουργιαντάκης Δημήτρης (Ταμίας)

Μαρκουλιδάκης Νίκος (Μέλος)

Από το Συνδυασμό «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες» παρευρέθησαν ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σταύρος Βουρβαχάκης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλου:

Σταράκης Γεώργιος

Τσιγδινός Μιχαήλ

Τσιλεδάκης Ιωάννης

Μιχαηλίδης Γιώργος».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}