19 Απριλίου 2024

Ο Ρεθυμνιακός απέκτησε Μιχαλέρη

Από το Άρη Ρεθύμνου μετακόμισε στον Ρεθυμνιακό ο Γιωργος Μιχαλέρης.

Το παλμαρέ του Γιώργου Μιχαλέρη:
2011 – 2018 : Εθνικός Σιδηροκάστρου (Τμήματα υποδομής)
2018 – 2019 : Εθνικός Σιδηροκάστρου (Α’ ΕΠΣ Σερρών – κατάκτηση πρωταθλήματος)
2019 – 2020 : Εθνικός Σιδηροκάστρου (Γ’ Εθνική)
2020 – 2021 : Εθνικός Σιδηροκάστρου (Α’ ΕΠΣ Σερρών)
2021 – 2022 : Άρης Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ)

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Η επίσημη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο μέσο ΜΙΧΑΛΕΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ο γεννημένος στις 18 Απριλίου 2003 στις Σέρρες, ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όπως και το συνηθίζει όσο και ως αριστερός ακραίος μέσος. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Εθνικού Σιδηροκάστρου με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε και σε ανδρικό επίπεδο στα πρωταθλήματα της Α’ ΕΠΣ Σερρών και της Γ’ Εθνικής. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Άρη Ρεθύμνου στην Α’ ΕΠΣΡ. Αποτέλεσε μέλος και της Κ16 της Μικτής της γενέτειράς του. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Γιώργος Μιχαλέρης: «Θα δώσω τα πάντα»…
Ιδιαίτερα χαρούμενος για την έλευση του στην Σοχώρα και τον Ρεθυμνιακό, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «δελφίνι» ο Γιώργος Μιχαλέρης. Ο 19χρονος εξτρέμ τόνισε χαρακτηριστικά «Ήρθα στην πιο ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου και από την πρώτη στιγμή του πολύ καλό κλίμα που επικρατεί με βοήθησε σημαντικά στην προσαρμογή μου. Με πολλά από τα παιδιά κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου και ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ήρθα σε μια οικογένεια. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα έτσι ώστε εκείνη να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *