Ο Χαρλαύτης νέος προπονητής τερματοφυλάκων στην Επισκοπή

Ο Γιώργος Χαρλαύτης θα είναι αυτός που θα ηγείται των προπονήσεων των τερματοφυλάκων της Επισκοπής, καλύπτοντας το κενό που υπήρξε μετά την λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Κερεντζή.

Ο 35χρονος προπονητής τερματοφυλάκων μόνο άγνωστος δεν είναι στους ανθρώπους της Επισκοπής, αφού βρισκόταν ήδη στον σύλλογό, ως υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων στις αναπτυξιακές ηλικίες, αλλά και της Επισκοπής 2010. Τώρα ο ρόλος του αναβαθμίζεται και θα έχει θέσει και στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική, υπό του τεχνικού Γιώργου Λυρώνη. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Επισκοπής, αναφέρει.  «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την παραμονή-αναβάθμιση του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Χαρλαύτη στην ανδρική ομάδα που θα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική. Ο 35χρονος τεχνικός βρισκόταν ήδη στην Επισκοπή εδώ και 3 μήνες έχοντας επωμιστεί την εκγύμναση των τερματοφυλάκων στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της έτερης ομάδας μας, «Επισκοπή 2010».

Ο Γιώργος Χαρλαύτης έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου του 1983 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Στη δική του καριέρα ως γκολκίπερ έχει θητεύσει σε αξιόλογες ομάδες όπως, ο Πανιώνιος, ο Φωστήρας, ο Αστέρας Βάρης, ο Άρης Βούλας, ο Χαραυγιακός, τα Σούρμενα κ.α.

Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και δύναμη για πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Γ. Χαρλαύτης: «Αναβαθμίζονται όλα μαζί και ‘γω»

Αμέσως μετά τη συμφωνία, ο Γιώργος Χαρλαύτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ Επισκοπής.: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αναβαθμίζονται όλα στην Επισκοπή, μαζί μ’ αυτά και εγώ. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη που συνεχίζει να μου δείχνει.

Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω ως ένας από τους μοχλούς του προπονητικού τιμ ηγούντος του κ. Γιώργου Λυρώνη, να ανεβάσουμε επίπεδο και φυσικά για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Είμαι εδώ για όλους και φυσικά ελπίζω να τα πούμε με πολλά από τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα την οποία πιστεύω ότι έχει τις περγαμηνές να τα πάει εξαιρετικά. Πάνω απ’ όλα όμως, θα πρέπει να είμαστε υγιείς γιατί η Γ’ Εθνική είναι μια κατηγορία που θέλει δύναμη και γερό στομάχι».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM