Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε (2-0) ο Ρεθυμνιακός στην Αλικαρνασσό

Δεν άντεξε ο Ρεθυμνιακός στην Αλικαρνασσό γνωρίζοντας την ήττα πριν από λίγο με 2-0 από τον Ηρόδοτο ο οποίος έκανε το 2χ2 και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Αναγέννηση, ΣΥΝΚΑ και ΑΟΑΝ στον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι μετά από μια ισορροπημένη μία ώρα παιχνιδιού κατόρθωσαν στο φινάλε του ματς να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν τη νίκη, αν και πιέστηκαν από τον Ρεθυμνιακό ο οποίος άγγιξε την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις, στην μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Τουρνάκη στο 85’ και στο 87’ με τον Αντιασβίλι. Η ισοφάριση δεν ήρθε για την ομάδα του Γιώργου Λυρώνη και στο 91’ σε μια αντεπίθεση ο πολύ καλός Δημήτρης Κοιλιάρας σφράγισε τη νίκη του Ηροδότου γράφοντας το 2-0. Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν το πρώτο γκολ που προήλθε από πέναλτι που εκτέλεσε και κέρδισε ο Μυλωνάς, σε μια φάση όπου ο πορτιέρο του Ρεθυμνιακού Κοκκαλάς, λειτούργησε αψυχολόγητα ανατρέποντας τον μέσο των γηπεδούχων στην τελική γραμμή δίπλα στην γωνία της μεγάλης περιοχής, χωρίς να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Όπως και να έχει ο Ρεθυμνιακός έδειξε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα πως μπορεί να ανταποκριθεί εξαιρετικά στις συνθήκες της κατηγορίας, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, παρότι παρατάχθηκε με 18 ποδοσφαιριστές στην Αλικαρνασσό, αφού σε σχέση με χθες την αποστολή δεν ακολούθησαν οι Ξεπαπαδάκης, Φράγκος.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (Εδώ)

Η Βαθμολογία της Γ΄Εθνικής (Εδώ)

Φάσεις και Γκολ
5’ σουτ του Δελήμπαση έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει αρκετά άουτ.

13’ σουτ του Γκίνη από τα όρια της περιοχής, δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει ο Κοκκαλάς.

19’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ι. Κοιλιάρα θα πέσει στην αριστερή του γωνία ο Κοκκαλάς και θα μπλοκάρει.

28’ σέντρα του Αντιασβίλι, ο Σηφακάκης θα βρεθεί μόνος του στο σημείο του πέναλτι, αλλά δεν θα πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε και η μπάλα φεύγει αρκετά άουτ.

31’ καλή εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση θα μπλοκάρει ο Γεωργίου.

38’ ο Γκίνη τροφοδοτεί τον Κουσίδη, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα υποχρεώσει τον Κοκκαλά να διώξει με τα πόδια.

52’ όμορφη ενέργεια του Δ. Κοιλιάρα από αριστερά θα βγάλει την σέντρα και από κοντά ο Γκίνη θα σουτάρει λίγο έξω από τα δοκάρια του Κοκκαλά.

62 κόρνερ του Μυρθιανού, ο Σηφακάκης πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα θα κοντράρει σε σώμα παίκτη του Ρεθυμνιακού και θα απομακρυνθεί.

65’ ο Κοκκαλάς θα ανατρέψει τον Μυλωνά και ο κ. Γεωργόπουλος θα δώσει το πέναλτι.

66’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο παθών και ανοίγει το σκορ για τον Ηρόδοτο, 1-0.

70’ σουτ του Δελήμπαση, θα μπλοκάρει με διπλή επέμβαση ο Γεωργίου.

73’ αντεπίθεση του Ηροδότου και σουτ του Ποτουρίδη λίγο έξω  από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Κοκκαλάς.

80’ σέντρα του Καργιωτάκη, στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί ο Ποτουρίδης αλλά το σουτ του θα φύγει άουτ.

84’ σέντρα του Μερτίρι, ο Τουρνάκης θα σουτάρει αμαρκάριστος θα διώξει ο Γεωργίου, νέο σουτ του Τουρνάκη θα κοντράρει στα σώματα, με τους Ρεθυμνιώτες να ζητούν πέναλτι για χέρι.

85’ αντεπίθεση του Ηροδότου, ο Δ. Κοιλιάρας θα σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα θα φύγει πάνω από τα δοκάρια του Κοκκαλά.

87’ ο Δελήμπασης εκτελεί φάουλ, ο Αντιασβίλι αμαρκάριστος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

90’ σουτ του Ποτουρίδη έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Κοκκαλάς.

91’ ο Καργιωτάκης θα βγάλει τετ α τετ τον Δ. Κοιλιάρα, ο οποίος θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ με τον Κοκκαλά, πλασάροντας γράφοντας το 2-0 για τον Ηρόδοτο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος (Χανίων), Καφεσάκης, Κοκοτάκης (Λασιθίου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36’ Γκίνη – 40’ Γ. Αντιασβίλι, 71’ Δελήμπασης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ανδρέας Ξυδάκης): Γεωργίου, Καργιωτάκης, Ι. Κοιλιάρας (78’ Μπαλάφας), Κανδυλάκης, Αρκούδας, Κασσαπάκης, Κίσσας (46’ Δ. Κοιλιάρας), Καλαμιώτης, Μυλωνάς, Κουσίδης (58’ Ποτουρίδης), Γκίνη.
ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κοκκαλάς, Τουρνάκης, Μυρθιανός, Μπούσδτας, Γεωργούλης (78’ Παστορίνι), Δελήμπασης, Δροσάκης, Χαλκιαδάκης (60’ Μερτίρι), Γ. Αντιασβίλι, Οικονομίκος (71’ Πρινιανάκης), Σηφακάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *