Πένθος στον Αστέρα Ρ., καλό ταξίδι κυρά-Μαρία

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου για την απώλεια της Μαρίας Παπαδάκη συζύγου του επί σειρά ετών προέδρου αλλά και μέλους του συλλόγου Νίκου Παπαδάκη του Μιχαήλ. Το Σάββατο έφυγε από την ζωή αφήνοντας μεγάλο κενό τόσο στην ευρύτερη οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου, όσο και στον σύζυγο και την οικογένεια της.

Το Rethymnosports.gr εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου και στον κυρ-Νίκο υπομονή, κουράγιο και δύναμη να ξεπεράσει και αυτό το χτύπημα. Η εξόδιος ακολουθία της Μαρίας Παπαδάκη θα ψαλεί την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 15.00 το απόγευμα στην Κυρία των Αγγέλων (Μικρή Παναγία).

Η διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση.

«Στο πένθος βυθίστηκε η ομάδα μας στο άκουσμα του θανάτου της συζύγου του επί χρόνια προέδρου του Αστέρα Ρεθύμνου Νικόλαου Παπαδάκη, Μαρίας.

Σύσσωμη η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας μας, Νικόλαο Παπαδάκη και την οικογένεια του, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, Μαρίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Το Δ.Σ. του Αστέρα Ρεθύμνου συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2) Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

3) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *