19 Απριλίου 2024

Πέντε Ρεθυμνιώτες συμμετείχαν στο Camp beach volley της ΕΟΠΕ (photos)

Το Σάββατο 22/5, πρώτη ημέρα (Χανιά) του Camp beach volley βρέθηκαν τέσσερις νεαροί Ρεθυμνιώτες αθλητές που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό της οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή beach volley, Τιέ Σαντάνα.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Αστρινάκη Νίκο Ζουμπουλάκη, Άγγελο Λάσκα και Γιώργο Ανδρεαδάκη του ΟΚΑ Αρκάδι, οι οποίοι, είχαν την ευκαιρία να αξιολογηθούν υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τιμ της ΕΟΠΕ, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Στις εγκαταστάσεις «Αγ. Αποστολών» Χανίων, βρέθηκε και ο Ρεθυμνιώτης προπονητής Beach Volley Κυριάκος Μπεμπής, οπού στα πλαίσια την πρακτικής του εξάσκησης για την Σχολή προπονητών Γ΄ κατηγορίας Beach Volley, παρακολούθησε την όλη διαδικασία του Camp, από τον ομοσπονδιακό προπονητή Τιέ Σαντάνα και τον υπεύθυνος ανάπτυξης Beach Volley, Παναγιώτη Ζακυνθινό.

Η δεύτερη ημέρα Camp έγινε στο Ηράκλειο την Κυριακη23/5, στις εγκαταστάσεις «Ακτή» στον Καρτερό. Συνολικά τις δυο ημέρες συμμετείχαν περισσότεροι από 60 ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες από τα σωμάτια όλης της Κρήτη. Οι προπονήσεις έγιναν σε ολιγομελή γκρουπ, διάρκειας μιας ώρας έκαστο, χωρίς θεατές, τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid-19.

  • santana_zakinthinos_proponites_beach_volley
  • camp_beach_volley_xania4
  • camp_beach_volley_xania1
  • camp_beach_volley_xania3

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *