Πήρε άδεια η Επισκοπή, «μπέρδεψε» η Ρόδος

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε πιστοποιητικό για την Super League 2 στην ΠΑΕ Ρόδος. H ΕΕΑ διαβιβάζει ακόμη στον Εισαγγελέα αντίγραφα για αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Χορηγήθηκαν πιστοποιητικά στις ΠΑΕ Διαγόρας, Επισκοπή και Τρίκαλα, ενώ αναβλήθηκε εκ νέου η συζήτηση για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
1. ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό καθεστώς.
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αιτήματος του πληρεξούσιου δικηγόρου για 05.10.21.

Α. ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΑΕ & ΤΑΑ:
ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΤΑΑ ΠΑΟΚ
ΤΑΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

Β. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:
ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο.

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *