Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων Β2

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις Βετεράνων στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, στο ΔΑΚ Γάλλου από την Παρασκευή 12/4 έως και την Κυριακή 14/4.

Συνολικά, συνολικά συμμετείχαν 56 αθλητές από ολόκληρη την Κρήτη, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες, Ανδρών 35+ και Ανδρών 45+, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέροντάς μας δυνατές αναμετρήσεις. Ιδιαίτερα καλές επιδόσεις βέβαια, σημείωσαν οι Ρεθυμνιώτες αθλητές του Ομίλου μας, καθώς ήταν αυτοί, οι οποίοι κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς και στις δύο κατηγορίες.
Την Παρασκευή 12/4 και το Σάββατο 13/4, ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί, η φάση των 16 και οι προημιτελικοί, ενώ την Κυριακή 14/4, πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί και των δύο κατηγοριών, τους οποίους ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων στους νικητές.

Αναλυτικά οι νικητές και στις δύο κατηγορίες:
Ανδρών 35+
1ος Νικητής: Κουγιομουτζής Μανόλης (Ρέθυμνο)
2ος Νικητής: Καρυστιανός Μάρκος (Ρέθυμνο)
3ος Νικητής: Βασιλάκης Βαγγέλης (Ρέθυμνο)
3ος Νικητής: Σαρηγεωργίου Ηλίας (Ηράκλειο)

Ανδρών 45+
1ος Νικητής: Κοτσώνας Παναγιώτης (Ρέθυμνο)
2ος Νικητής: Αλεξανδρινός Νίκος (Ρέθυμνο)
3ος Νικητής: Μπλυμάκης Μανόλης (Ρέθυμνο)
3ος Νικητής: Ανυφαντάκης Μιχάλης (Ηράκλειο)

Τέλος, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου μέσω του προέδρου του, κ. Λαγουδάκη Σταύρου συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους Βετεράνους τενίστες που συμμετείχαν στο τουρνουά, τον Επιδιαιτητή, κ. Λυρή Γιώργο, τον υπεύθυνο των αγώνων κ. Κοτσώνα Παναγιώτη, τον γιατρό των αγώνων Καλογριδάκη Γιώργο καθώς και τους θεατές, που τίμησαν με την παρουσία τους αγώνες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *