28 Ιανουαρίου 2023

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Στέλιος Τζωρτζινάκης

Το Ρεθυμνιώτικο Kick Boxing πρόσθεσε ακόμη 2 παγκόσμιες επιτυχίες χάρη στον ταλαντούχο «μαχητή» του Νίκου Σαμψών. Ο Στέλιος Τζωρτζινάκης κατέκτησε 2 τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WKU που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα, στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία του.
Σε μία διοργάνωση με συμμετοχές αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο, ο Στέλιος Τζωρτζινάκης κατάφερε ξανά να πανηγυρίσει από το πρώτο σκαλί του βάθρου, κρατώντας την ελληνική σημαία. Ο νεαρός πυγμάχος απέδειξε ξανά το μεγάλο ταλέντο του απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους, κερδίζοντας το χρυσό στις κατηγορίες Full Contact και K1. Οι αγώνες, όπως ήταν φυσικό, είχαν μεγάλη ένταση με αρκετά χτυπήματα, αλλά ο Ρεθυμνιώτης μποξέρ κατατρόπωσε τον Καναδό και Γερμανό αντίπαλο του.
Ο μικρός «Γίγαντας» από τα Μυριοκέφαλα, έχοντας ως δάσκαλο τον Στέλιο Σαμψών, διατήρησε τα κεκτημένα, καθώς την περσινή χρονιά κέρδισε ξανά τους ίδιους τίτλους. Να σημειώσουμε ότι πλέον κατέχει συνολικά, ούτε έναν ούτε δύο, αλλά τέσσερις παγκόσμιους τίτλους στο δυναμικό άθλημα του kick boxing και η υψηλή του τεχνική κατάρτιση τον έχει κάνει γνωστό στους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, βάζοντας τον στο κάδρο των πρωταθλητών πριν ενηλικιωθεί, αφού είναι μόλις 17 ετών.
Η χαρά φυσικά ήταν μεγάλη τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για τον προπονητή του που είδαν τους κόπους και τις προσπάθειές τους να αποδίδουν καρπούς. Δύο νίκες που φυσικά αγκαλιάστηκαν με θέρμη από όλο κοινό που καταχειροκρότησε τον Ρεθυμνιώτη πρωταθλητή. Όσο περνά ο καιρός και αναπτύσσεται γίνεται ακόμα πιο δυνατός στα χτυπήματά του, ενώ η σωματοδομή του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή για αθλητή της ηλικίας του στην χώρα μας στο άθλημα. Οι επιτυχίες του φέρνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση σε όσους τον πιστεύουν και στον προπονητή του Νίκο Σαμψών, που βλέπει τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *