«Παιδιά, αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον κερδίσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!»

Με ανοικτή επιστολή του ο προπονητής ποδοσφαίρου και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου, Ναπολέων Σκουλούδη, καλεί τα παιδιά όλων των Ακαδημιών ποδοσφαίρου να συνταχθούν σε αυτό τον αγώνα κατά του Κορονοϊού.

Με αυτή την επιστολή του θέλησε να απευθύνει πολλαπλά μηνύματα στα ίδια τα παιδιά που έχουν μάθει να χαίρονται το παιχνίδι και να αγωνίζονται, πως ο συγκεκριμένος αγώνα πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί.

Αναλυτικά, η ανοικτή επιστολή που έστειλε ο Ναπολέων Σκουλούδης αναφέρει, «Καλημέρα! Λόγω των δύσκολων συνθηκών που περνάμε όλοι μας εξαιτίας του Κορωνοΐου, θα ήθελα να παρακαλέσω και εγώ από την πλευρά μου όλα τα παιδιά και ειδικά των ακαδημιών ποδοσφαίρου να υπακούσουν στους ειδικούς αλλά και στους γονείς τους στα μέτρα και στις οδηγίες που έχουν δοθεί. Είναι απολύτως κατανοητό ότι σε κανένα δεν αρέσουν οι περιορισμοί και η στέρηση της ελευθερίας, πόσο μάλλον στα παιδιά. Τα μέτρα αυτά έχουν αναγγελθεί από τους ειδικούς για έναν και μόνο σκοπό…… για να “βάλουμε γκολ” και να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα! Είναι ίσως η μοναδική φορά που θα πρέπει αυτόν τον αγώνα να τον κερδίσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Και όχι όπως λέμε στο ποδόσφαιρο δεν πειράζει και εάν χάσουμε. Για να τον κερδίσουμε όμως χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους μας με σοβαρότητα, πειθαρχία, υπομονή και προπάντων θέληση…… Εάν κερδίσουμε όμως αυτόν τον δύσκολο αγώνα (που πιστεύω θα τα καταφέρουμε) να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι αγώνες (ποδοσφαιρικοί και μη) που θα  ακολουθήσουν μετά από όσο διάστημα χρειαστεί θα είναι παιχνιδάκι!!! Όπως λέμε πάντα ποδοσφαιρικά θα δίνουμε ένα, ένα παιχνίδι-αγώνα. Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους και ειδικά στα παιδιά που τώρα χρειάζεται να δείξουν πόσο καλοί ποδοσφαιριστές-αθλητές είναι και εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά και πόσο καλύτεροι μπορούν να γίνουν στο μέλλον. Σας ευχαριστώ.Με τιμή ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΑΟ Άρης Ρεθύμνου Ναπολέων Σκουλούδης».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM