Πανιώνιος ενόψει

Απέναντι στην ομάδα που κατάφεραν να κάνουν μία από τις μεγαλύτερες νίκες τους θα δοκιμαστούν την Κυριακή (12:00) τα κορίτσια του ΟΚΑ Αρκάδι για την 15η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας.

Τον Πανιώνιο θα βρει μπροστά του ο ΟΚΑ Αρκάδι, εις βάρος του οποίου είχε επιτύχει την πιο ευρεία νίκη του μέχρι στιγμής στην κατηγορία με 83-55 στο «Μελίνα Μερκούρη» πριν από περίπου 3 μήνες. Για αυτό το πολύ σημαντικό ματς προετοιμάζονται τα κορίτσια του Κώστα Πλευράκη όλη την εβδομάδα. Το θετικό είναι πως οι «Ρεθυμνιώτισσες» βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση μετά από την σπουδαιότατη νίκη τους επί του Ηροδότου, που τους δίνει σοβαρό προβάδισμα για την παραμονή. Για αυτόν τον λόγο, το άγχος και η πίεση των προηγούμενων αγώνων δεν θα υπάρχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού δεν θεωρείται ως ένα από αυτά που πρέπει να κερδίσουν.

Αγωνιστικά το Αρκάδι πέραν των γνωστών απουσιών (Αγαθαγγέλου και Πολοπετράκη) δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, καθώς όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}