Παπαδάκης: «Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Άρης Παπαδάκης αποχαιρέτησε την οικογένεια του Άρη Ρεθύμνου αλλά και όλους αυτούς που συνεργάστηκε κατά τα 5 χρόνια παραμονής του στα Μισίρια.

«Σήμερα είναι μια πολύ συναισθηματική μέρα για εμένα καθώς μετά από 5 χρόνια ολοκληρώνεται η συνεργασία μου με την ομάδα του ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Βαρούχα Εμμανουήλ καθώς και το Δ.Σ. της ιστορικής αυτής ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια!
Η ομάδα του ΑΡΗ με βοήθησε να αναπτυχθώ προπονητικά καθώς την υπηρέτησα απ’ όλες τις προπονητικές βαθμίδες! Εργάστηκα σαν γυμναστής και βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές όπως είναι ο Ηλίας Μπουλιός καιι ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης οι οποίοι με βοήθησαν να εξελιχθώ προπονητικά και τους ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την γνώση που μου μεταλαμπάδευσαν! Παράλληλα με την ανδρική ομάδα εργαζόμουν και σαν προπονητής ακαδημιών για δύο χρόνια με αποκορύφωμα την προώθηση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα καθώς και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα της κ16!
Τα δύο τελευταία χρόνια η διοίκηση της ομάδας μου εμπιστεύθηκε το τιμόνι την ανδρικής ομάδας τόσο στην Γ εθνική όσο και στην επιστροφή της στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Ρεθύμνου! Το έργο μου αυτά τα χρόνια στην ομάδα δεν θα το κρίνω εγώ αλλά ο κόσμος, όμως μπορώ να πώ ότι εργάστηκα πολύ σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου και φεύγω με καθαρή συνείδηση και με το κεφάλι ψηλά!!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου αυτά τα χρόνια Γ. Κοτσαρίδη, Β. Χατζηδάκη, Ι. Τσαχάκη, Α. Πλατή και Α. Κατσούγκρη όπως και τους φροντιστές Γ. Βροντάκη και Τ. Μαραγκάκη. Η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη καθώς για να πετύχεις κάτι καλό χρειάζεσαι και καλούς συνεργάτες!
Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το αφήνω για τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και καταφέραμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που είχαμε βάλει σαν στόχους, εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά!!!
Το τέλος είναι συναρπαστικό, γιατί πέρα από τα αποτελέσματα που κρινόμαστε και την φιλοσοφία που επιδιώκω να έχω σαν προπονητής, αυτο που μένει είναι η ανθρώπινη επαφή!
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για κάθε εκδήλωση αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπο μου!

Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου!!!»

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *