Παρέμειναν Ματαραγκάσι, Φοβάκης στην Επισκοπή

Άλλοι δύο πρωταθλητές πέρασαν από τα γραφεία της Επισκοπής προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο της παραμονής τους στην ομάδα και στη Γ’ Εθνική. Ντέιβιντ Ματαραγκάσι και Βασίλης Φοβάκης εν τέλει, συμφώνησαν σε όλα και αδημονούν για την έναρξη της εφετινής προετοιμασίας.

Έτσι η Επισκοπή έφτασε στις 5 ανανεώσεις αφού είχαν προηγηθεί οι Γεωργούλης, Λουμπάκης και Νάκας. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Επισκοπής για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Ματαραγκάσι, Φοβάκη είναι η ακόλουθη: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Ντέιβιντ Ματαραγκάσι και Βασίλη Φοβάκη. Οι δύο αθλητές είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία κατ’ ιδίαν με τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου και συμφωνήθηκε να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας που θα λάβει μέρος τη σεζόν 2017-18 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο σύλλογός μας τους εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Τι δήλωσαν Ματαραγκάσι, Φοβάκης για την παραμονή τους

Ντ. Ματαραγκάσι: «Ήθελα να ανανεώσω. Ήμουν ευχαριστημένος από τη χρονιά που πέρασε και νομίζω και η ομάδα από εμένα. Τώρα όμως οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και το γνωρίζουμε όλοι. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος να χαμογελάμε».

Β. Φοβάκης: «Είμαι χαρούμενος που παρέμεινα. Ήταν άλλωστε η καλύτερη επιλογή που είχα να κάνω. Τους ξέρω και με ξέρουν εδώ. Θέλω να κάνουμε μια καλή πορεία φέτος και φυσικά να παραμείνουμε όσο πιο εύκολα μπορούμε. Η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM