ΠΑΣ «Άτλας»: «Συγχαρητήρια σε Μηλάκη, Βαρβεράκη, ομάδα σπρίντ και Μπρέντα»

Με ανάρτηση της η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, συνεχάρη την αθλήτρια Ηρώ Μηλάκη και τον προπονητή Γιώργο Βαρβεράκη για την παρουσία τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας με την Εθνική ομάδα, όπως και στην ομάδα ομαδικού σπριντ για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και τον Σωτήρη Μπρέντα για το χάλκινο μετάλλιο στο κέιριν, ενώ έστειλε της ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Χρήστο Βολικάλη που τραυματίστηκε.

Η ανάρτηση του ΠΑΣ «Άτλας» στο FB:
«Περίπου 10 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία συμμετοχή Ελληνίδας αθλήτριας στην κατηγορία γυναικών σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας.
Φέτος σε αυτή την δύσκολη χρονιά συμμετείχε η χώρα μας με την αθλήτρια Ηρώ Μηλάκη , η οποία ολοκλήρωσε τούς αγώνες αποδεικνύοντας ότι μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στα μεγάλα ονόματα της Ευρωπαϊκής ποδηλασίας. Το ίδιο άλλωστε απέδειξε όλη η Εθνική ομάδα που έλαβε μέρος σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , αρκεί να υπάρχει προγραμματισμός και σωστή μέριμνα για τους αθλητές και αθλήτριες. Αυτή η εμπειρία που απέκτησαν οι αθλητές μας είναι ο οδηγός για το μέλλον, μέλλον το οποίο δείχνει να είναι φωτεινό αρκεί να μην κλείνουμε το δρόμο σε κανένα αθλητή και αθλήτρια.
Ηρώ Μηλάκη, Γιώργο Βαρβεράκη σας θαυμάσαμε στον τηλεοπτικό φακό, μας κάνατε υπερήφανους με το θάρρος και την αγωνιστική σας παρουσία.
Συγχαρητήρια…….. Συνεχίζουμε
Θερμά συγχαρητήρια στη φοβερή ομάδα στο ομαδικό σπρίντ για το χάλκινο μετάλλιο. Συγχαρητήρια στον γίγαντα Σωτήρη Μπρέντα για το χάλκινο μετάλλιο, και τέλος καλή ανάρρωση στον άτυχο αυτού του Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήματος Χρήστο Βολικάλη.
Όραμα, πίστη και δουλειά χρειάζεται για να γίνουν μεγάλα πράγματα, εμείς τα διαθέτουμε……..ΕΣΕΙΣ;»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *