19 Απριλίου 2024

Πλευράκης: “Θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια”

Ο ΟΚΑ Αρκάδι θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην Α2 κατηγορία, αφού συμπεριλήφθηκε στην χθεσινή κλήρωση του Νοτίου Ομίλου. Ο κόουτς Πλευράκης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε προβληματισμένος με τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου, καθώς είναι πολύ νωρίς, ενώ τόνισε πως οι παίκτριες του θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια. «Άρχισαν τα δύσκολα. Δυστυχώς μπαίνουμε κατευθείαν στα βαθιά, καθώς ξεκινάμε σε 11 μέρες από σήμερα τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις εκτός έδρας με τα Μελίσσια για τον θεσμό του Κυπέλλου. Τα Μελίσσια είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με πολλά χρόνια παρουσίας στην Α2 αλλά δεν είναι θέμα το αγωνιστικό Πριν προλάβουμε να μαζέψουμε έστω ένα ευρώ για την κατηγορία ξεκινάμε αμέσως με το Κύπελλο. Φυσικά, δεν μπορείς να μην αγωνιστείς γιατί είναι απευθείας -2 βαθμοί από το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα και πρέπει να ταξιδέψουμε για το Κύπελλο. Είμαστε απροετοίμαστοι για το πρώτο ματς. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία. Για αυτό το λόγο θα είμαι αυστηρός με τις παίκτριες μου και θα τηρήσω τους κανονισμούς που έχουν να κάνουν με την συνέπεια. Όποιος δεν μπορεί να δουλέψει δεν θα είναι στην ομάδα.

Δεν υπάρχει θέμα ενίσχυσης, καθώς αυτή τη στιγμή αναζητάμε τα βασικά. Δεν διαθέτουμε χρήματα για περαιτέρω ενίσχυση. Πρέπει τα παιδιά να κάνουν την υπέρβαση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Είναι μία μεγάλη πρόκληση πρέπει να την ζήσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ευτυχώς το πρωτάθλημα ξεκινάει πιο αργά. Η πρεμιέρα μας θα είναι κόντρα στην Αγία Παρασκευή, η οποία είναι επίσης μία εξαιρετική ομάδα και δύσκολη αλλά όπως προείπα θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *