6 Δεκεμβρίου 2023

Πλευράκης: “Το Κύπελλο δεν είναι μέσα στους στόχους μας”

Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσουν και επίσημα οι υποχρεώσεις του ΟΚΑ Αρκάδι για τη νέα σεζόν, ξεκινώντας από τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου στις 13.30 θα αντιμετωπίσει τα Μελίσσια, εκτός έδρας.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν είναι στους στόχους της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, το οποίο επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής Κώστας Πλευράκης. «Το Κύπελλο δεν είναι μέσα στους στόχους μας. Δεν είμαστε ακόμα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε κάτι από το ματς του Σαββάτου. Τα Μελίσσια είναι μία καλή ομάδα, έμπειρη και με συνεχή παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Μπροστά μας, λοιπόν, έχουμε έναν αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να δούμε μερικά πράγματα στο παρκέ, να βγάλουμε μερικά συμπεράσματα και να εντοπίσουμε τα σημεία που πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο.

Ουσιαστικά έχουμε την ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι, αν εξαιρέσουμε την Ζουμπεράκη που δεν έχει ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων. Από την άλλη, θα είναι μαζί μας η Καζά, που προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, θα έχουμε και την Μαίρη Κουλούρη, που πέρυσι είχε τραυματιστεί και είχε χάσει τη χρονιά.

Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και αφορά το πρωτάθλημα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε όλα τα επίπεδα, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και με τη βοήθεια του κόσμου μας να κάνουμε μία καλή πορεία».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *