16 Απριλίου 2024

Ποδαρικό με νίκη στο 2020 για Άρη, Ασή Γωνιά, «Χ» στην Επισκοπή

Με το δεξί μπήκαν στο 2020 ΑΟ Άρης και Ασή Γωνιά, ρίχνοντας «τεσσάρες» στους αντιπάλους τους, ενώ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» δεν είχαμε ούτε νικητή, αλλά ούτε γκολ.
Στα Μισίρια, ο νεανικός Αστέρας Περάματος έβαλε δύσκολα στον Άρη στο α’ ημίχρονο (0-1), αλλά ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για τον πρωτοπόρο να καθαρίσει… την μπουγάδα, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 52’ και στο 55’. Το άγχος δεν έφυγε για τους γηπεδούχους παρά μόνο στο 90’ όταν ήρθε το 3-1 και στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 4-1. Όλα αυτά και ενώ από το 68’ οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μ. Σπανουδάκη με απευθείας κόκκινη. Στο Γεράνι είχαμε παράσταση για ένα ρόλο… με την Ασή Γωνιά να είναι καταιγιστική επικρατώντας πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 4-2. Οι Αποκορωνιώτες έκαναν πάρτι μέχρι το 74’ όταν και προηγήθηκαν με 0-4, με τον Ποσειδώνα να μειώνει την έκταση της ήττας του με δύο γκολ στο φινάλε του ματς. Η κάθε ομάδα είχε από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι με τον Η. Χνάρη (32’) και η Ασή Γωνιά με τον Καρδαμίτση (51’).

Τέλος, στο ντέρμπι της ουράς… στο «Θ. Βαρδινογιάννης», Επισκοπή 2010 και Λιβάδια κόλλησαν στο «λευκό» 0-0. Οι φιλοξενούμενοι από το 68’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Β.Ε. Μαρή με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ ζήτησαν να μετρήσει το γκολ του Κωστάκη (32’), το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Επισκοπής 2010.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΡ (ΕΔΏ)

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (13η)

Σάββατο 4 Ιανουαρίου
Επισκοπή 2010 – Λιβάδια    0 – 0

ΑΟ Άρης – Αστέρας Περάματος     4 – 1
(52’ Β. Χατζηδάκης, 55’, 94’ Σκουλούδης, 90’ Κραβαρίτης – 29’ Παπαγιαννάκης)

ΑΟ Ποσειδών – Ασή Γωνιά 2 – 4
(34’ Δελημήτσος, 41’ Παπαδογιαννάκης, 51’ Εμ. Κουνδουράκης, 74’ Ν. Αποστολάκης – 89’ Χασιώτης, 90’ Ι.Κ. Σηφακάκης)

Κυριακή 5 Ιανουαρίου
15.00 ΑΟΝ Αστέρας – Ε.Α.Π. (Ρεθύμνου – Δασκαλομαρκάκης, Φραγκιαδάκης, Ν. Σαρής – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βυζιργιανάκης).

15.00 Ερμής Ζωνιανών – Σπήλι (Ζωνιανών – Καλυβιανάκης, Κετεσίδης, Πατελάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

15.00 ΟΦ Αρμένων – Ψηλορείτης (Αρμένων – Γρύλλης, Συργούνη, Λιοδάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

Τάλως Μελιδονίου – ΠΑΟ Αλφάς  3 – 0 α.α.

3 Σχόλια

  1. Μανώλης

    Μπράβο στα παιδιά του Αστέρα έπαιξαν πολύ καλά απέναντι από τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Άρη κατά την γνώμη μου μια πολύ κακή ομάδα χωρίς την βοήθεια από τους διαιτητές δεν θα μας κέρδιζαν ειδικά αυτή η Ελένη έκανε όργια !!!! Αλήθεια ο παρατηρητής του αγώνα και μέλος τις ΕΠΣΡ δεν είδε τίποτα αλλά δυστυχώς έτσι πάντα γίνετε πάντα με τις ομάδες του Ρεθύμνου πρέπει να έχεις υπερομάδα (βλέπε ΑΕΜ) για να σε σέβονται οι διαιτητές.

    Απάντηση
  2. avraam

    Αλήθεια πες ρε φίλε που είδε εύνοια του Άρη από τους διαιτητες; Στο καθαρό σπρώξιμο εκτός φάσης του Σπανουδάκη στον ποδοσφαιριστή του Άρη; έτσι υποβαθμίζεται την όντως πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά του αστερα.

    Απάντηση
  3. Γεώργιος

    Μπραβο στα παιδια του Αστέρα ,έπαιξαν πολυ ωραίο ποδόσφαιρο,αλλα δύστυχος υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που δε θέλουν να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά .Ενδειαφερονται μονο για της ομάδες του Ρεθυμνου και μη μου πει κανεις παράγοντας του Ρεθυμνου η διαιτητής γιατι θα του απαντήσω με πολυ σκληρά λογια.Οταν έχουμε μια λαισμαν με το όνομα Ελενη και κάνει τα στραβά μάτια στο πρώτο γκολ με τρία μέτρα οφσάιτ ο παίκτης του Άρη και δεύτερο το τρίτο γκολ παλλη το ίδιο τη παραπάνω θέλεις και να αποδηκνειη στο διαιτητή απο τη άλλη του γηπέδου για τη κάρτα του Σπανουδάκη ,τη στιγμή που ο κοντινός λαισμαν έδειξε κίτρινη κάρτα τη αλλο περιμένουμε!! Καλη πορεία στο Άρη !!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *