2 Φεβρουαρίου 2023

Πολλές επιτυχίες για το Ελληνικό Ζίου Ζίτσου

Η Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου ΕΦΕΟΖΖ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -18 & -21 ετών και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -16 ετών, υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας JJIF και της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας JJEU, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Τα δυο διεθνή πρωταθλήματα διεξήχθησαν ταυτόχρονα το τριήμερο 25,26,27 Οκτωβρίου 2019, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δυο Αoράκια».
Στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Ελληνική Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου έλαβε μέρος με 155 συμμετοχές  αθλητών-τριών, 29 Προπονητές και 9 Διεθνείς Διαιτητές.

Στην τελική κατάταξη του πίνακα μεταλλίων στο EUROPEAN CHAMPIONSHIP U18 U21 η Ελλάδα κατέκτησε την 5η θέση με 5 Χρυσά, 8 Ασημένια και 23 Χάλκινα Μετάλλια.

Στο WORLD CHAMPIONSHIP U16 στην τελική κατάταξη του πίνακα μεταλλίων η Ελλάδα κατέκτησε την 2η Θέση με  4 Χρυσά, 11 Ασημένια και 12 Χάλκινα Μετάλλια.

Στην αποστολή ήταν οι Έλληνες Διεθνείς Διαιτητές: Καζάκος Κωνσταντίνος, Γεωργαντίδης Δημήτρης, Δρούγκας Κωνσταντίνος, Αγριόδημας Γιάννης, Παπαχριστοφόρου Χριστίνα, Σιδηροπούλου Κατερίνα, Συνολάκης Νικόλαος, Χανιαλάκης Γρηγόρης, Φούκας Σάββας.

Την Εθνική μας ομάδα συνόδευσαν ο Υπεύθυνος Εθνικής ομάδας και Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Μπιτσαξής Δημήτριος, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ζαντιώτης Γεώργιος, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κος Πουλικίδης Αναστάσιος και η Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας κα Χαριτοπούλου Μαρία.

Την Οργανωτική Επιτροπή του Πανευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αποτέλεσαν η Γεν. Γραμματέας της ΕΦΕΟΖΖ κα Μαρία Χαριτοπούλου και ο Υπεύθυνος Διοργανώσεων Περιφέρειας Κρήτης κ. Βαγγέλης Συνολάκης.

Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή τόσο για τις αγωνιστικές επιδόσεις της όσο και για την γενική εικόνα της ομάδας μας εντός και εκτός Τατάμι, καθ όλη την διάρκεια της παραμονής στο Ηράκλειο.

Η Ελλάδα σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Πολλά είναι τα συγχαρητήρια και καθολική η διεθνής αναγνώριση προς την Διοίκηση της ΕΦΕΟΖΖ  και την Οργανωτική  Επιτροπή. 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *