5 Δεκεμβρίου 2022

Πρεμιέρα Κυπέλλου στις 18 Σεπτεμβρίου

Η αγωνιστική χρονιά για την επόμενη σεζόν οργανώνεται σιγά – σιγά, με την ΕΟΚ να προκηρύσσει το Κύπελλο Ανδρών για τη σεζόν 2019/20, όπου το Ρέθυμνο Cretan Kings θα ξεκινήσει από την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, στον ιστορικό αυτό θεσμό, θα συμμετάσχουν οι ομάδες από την Α1, την Α2 και τη Β’ Εθνική κατηγορία, με την πρεμιέρα να ορίζεται στις 18 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Αυγούστου στις 12.00 στο Divani Caravel.

Να σημειώσουμε ότι η προκήρυξη περιλαμβάνει την Α’ και τη Β’ φάση, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και τον τελικό. Στην 1η αγωνιστικής της Α’ φάσης θα συμμετάσχουν 36 ομάδες από τη Β’ Εθνική, με τις 18 νικήτριες και τις 18 της Α2 κατηγορίας να κοντράρονται στη 2η αγωνιστική. Στην 3η αγωνιστική θα αγωνιστούν οι 16 νικήτριες ομάδες της προηγούμενης φάσης, με τις 8 να προκρίνονται στη Β’ φάση. Εκεί, οι 8 ομάδες θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες που τερμάτισαν από την 7η έως την 14η θέση (8 ομάδες) στην Α1 κατηγορία, όπου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του και το Ρέθυμνο Cretan Kings. Στη 2η αγωνιστική θα παίξουν οι 8 νικήτριες ομάδες και στην 3η αγωνιστική οι 4 που θα απομείνουν. Στα προημιτελικά θα προκριθούν οι 2 ομάδες από τη Β’ Φάση, όπου ήδη θα βρίσκονται οι 6 ομάδες που τερμάτισαν από την 1η έως την 6η θέση στην Α1, ακολουθώντας τα ημιτελικά και ο τελικός.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *