1 Φεβρουαρίου 2023

Προκήρυξη για πρόσληψη Ενωσιακού Προπονητή για τις Μικτές ΕΠΣΡ

Μέχρι την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 19.00 το απόγευμα έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι προπονητές ποδοσφαίρου να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία της ΕΠΣΡ για την πρόσληψη του Ενωσιακού τεχνικού για τις Μικτές ομάδες.

 

Αναλυτικά η σχετική προκήρυξη που εξέδωσε η ΕΠΣ Ρεθύμνου αναφέρει:

«ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Προκειμένου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου (Ε.Π.Σ.Ρ.) να προσλάβει Προπονητή για τις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ της Ένωσης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 και ώρα 19.00.

 

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

1) Αίτηση προς την Ε.Π.Σ.Ρ. με πλήρη στοιχεία. (Υπόδειγμα υπάρχει στην Ε.Π.Σ.Ρ.)

2) Ο Προπονητής πρέπει να έχει ταυτότητα προπονητή 3ετίας της Ε.Π.Ο. (τουλάχιστον UEFA Β΄) σύμφωνα με το άρθρο 5 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΟ 2022-2023.

3) Αντίγραφο ποινικού μητρώου.

4) Υπεύθυνη Δήλωση του Ν1599/1986 που να αναφέρει ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο., και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του Καταστατικού  και των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.

5) Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης .

6) Βιογραφικό σημείωμα.

7) Προτάσεις σχετικά με την καλύτερη λειτουργία των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

8) Οτιδήποτε άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο (σεμινάριο – βεβαιώσεις κ.λ.π.).

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:

1) Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΠΟ για τις Μικτές Ομάδες και το Νέο Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου 2022-2023.

2) Θα γίνει σύμβαση ορισμένου χρόνου μεταξύ Ε.Π.Σ.Ρ. και προπονητή η οποία θα κατατεθεί στη ΔΟΥ Ρεθύμνου και ότι άλλο προβλέπεται από το νόμο.

3) Οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) δεν μπορούν να προσλαμβάνουν ως προπονητές των αντιπροσωπευτικών τους ομάδων ή ως περιφερειακούς προπονητές, τους προπονητές ή/και τους ιδιοκτήτες και τα συγγενικά πρόσωπα έως 1 ου βαθμού των ιδιοκτητών των σωματείων-ακαδημιών ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η κάθε Ε.Π.Σ. (άρθρο 2 παρ.1 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου 2022-2023)

4) Προπονητής ποδοσφαίρου UEFA / Ε.Π.Ο. δεν έχει δικαίωμα να εκτελεί καθήκοντα προπονητή (σημ: (Α΄) προπονητής / βοηθός προπονητής / προπονητής τερματοφυλάκων / προπονητής φυσικής κατάστασης), παράλληλα σε μια Π.Α.Ε. και σε οποιοδήποτε τμήμα υποδομής-ακαδημίας της, ή σε δύο ή περισσότερα Ερασιτεχνικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία, έστω και χωρίς αμοιβή. Εξαιρείται η περίπτωση να είναι προπονητής σε μία ομάδα ενός Ερασιτεχνικού Σωματείου, Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. και ταυτόχρονα προπονητής σε τμήματα υποδομών-ακαδημίας του ίδιου Σωματείου ή αντίστοιχα στις Μικτές Ομάδες μίας Ε.Π.Σ. . (άρθρο 5 παρ.4 του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου 2022-2023)

5) Η διάρκεια της σύμβασης θα καθοριστεί και θα υπογραφεί μετά από την έγγραφη ενημέρωση από την ΕΠΟ για το πρόγραμμα των αγώνων των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

6) Το ΔΣ της ΕΠΣΡ βάσει της προκήρυξης των Μικτών Ομάδων θα έχει το δικαίωμα να προσλάβει και 2ο Προπονητή (UEFA B τουλάχιστον) ή Βοηθό Προπονητή (UEFA C τουλάχιστον) για τις ανάγκες των Μικτών Ομάδων».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *