2 Απριλίου 2023

Πρωταθλήτριες οι Γυναίκες του ΟΚΑ Αρκάδι

Ολοκληρώθηκαν και τυπικά τα φετινά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ μετά και την χθεσινή ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, καθώς έκανε γνώστες τους πρωταθλήτριες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες τους.

Πρωταθλήτρια στις γυναίκες αναδείχτηκε η ομάδα του ΟΚΑ Αρκάδι, με τις Ρεθυμνιώτισσες να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Αυτός είναι ο 8ος τίτλος για τις «ερυθρόλευκες» μετά από αυτούς των, 2003, 2006, 2008, 2010, 2014, 2016, 2018.
Αντίστοιχα ο Εργοτέλης κατέκτησε το τίτλο στο πρωτάθλημα των ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΚΑΣΚ:
«Το Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ, μετά  τις συστάσεις και τις οδηγίες της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, και την απόφαση της Ε.Ο.Κ για λήξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας του Covid19, έλαβε την απόφαση της οριστικής διακοπής όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η Ένωση ανακήρυξε τους πρωταθλητές όλων των κατηγοριών, βάση της βαθμολογίας που ίσχυε κατά τη διακοπή των πρωταθλημάτων. 

ΑΝΔΡΩΝ: Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 
ΕΦΗΒΩΝ Α: ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.
ΕΦΗΒΩΝ Β: Α.Ο.Κ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΠΑΙΔΩΝ Α: Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΙΔΩΝ Β (Α ΟΜΙΛΟΣ): Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΙΔΩΝ Β (Β ΟΜΙΛΟΣ): ΠΕΔΙΑΔΑ Α.Ο.Χ .

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο.Κ.Α. ΑΡΚΑΔΙ
ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
 

Σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση των νέων κατηγοριών θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση μετά την οριστικοποίηση των συμμέτοχων και ανάλογα με τις εξελίξεις σε υγειονομικό επίπεδο.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *