19 Απριλίου 2024

Πρωταθλητής στο Λασίθι ο ΟΦ Ιεράπετρας, χαμός στα Χανιά

Μετά από τον Ερμή Ζωνιανών και τον Ρούβα μάθαμε την Κυριακή και τον πρωταθλητή Λασιθίου, ο οποίος είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας.
Η ομάδα της Ιεράπετρας, ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Λασιθίου, επικρατώντας με 1-0 του ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο, στην μητέρα των μαχών για των τίτλων. Έτσι, ο ΟΦΙ έφτασε τους 73 βαθμούς, έναντι των 67 του ΑΟΑΝ και στέφθηκε πρωταθλητής Λασιθίου. Το χρυσό γκολ για τους πρωταθλητές σημείωσε ο Τοψιδέλης στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο ΟΦ Ιεράπετρας αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ με τους εξής ποδοσφαιριστές:
Ταρτάλας, Μεμετζής, Πετράκης, Ξαγοράρης(74′ Μπαριτάκης), Κουγιουμουτζάκης, Χρυσοφάκης(90′ Μίγγας Β.), Τοψιδέλης, Μίγγας Γ., Τζελέπης, Πετάσης(93′ Δερμιτζάκης)
Ο μοναδικός πρωταθλητής που απομένει για να συμπληρωθεί το καρέ των πρωταθλητών Κρήτης των μπαράζ, είναι αυτός από τα Χανιά. Εκεί βέβαια γίνεται πραγματικά χαμός, αφού τον τίτλο διεκδικούν 4 ομάδες. Τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, όπου δεσπόζει το πολύ μεγάλο ντέρμπι Άρης Σούδας – Μινώταυρος στην Σούδα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τίτλου, με 35 βαθμούς και ο νικητής στέφεται πρωταθλητής. Ισοπαλία στην Σούδα θέλουν οι άλλοι δύο διεκδικητές, ΙΝΚΑ και Πανακρωτηριακός που ακολουθούν με 34 βαθμούς και παίζουν μεταξύ τους στους Αγίους Αποστόλους (έδρα του ΙΝΚΑ). Σε αυτή την περίπτωση, όποιος από τους δύο κερδίσει παίρνει τον τίτλο. Στην περίπτωση τώρα που και τα δύο παιχνίδια έρθουν ισόπαλα, τότε τον τίτλο παίρνει ο Μινώταυρος, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Άρη Σούδας (είχε κερδίσει με 4-2 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μινώταυρος 35
2. Άρης Σούδας 35
3. Πανακρωτηριακός 34
4. ΙΝΚΑ 34

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *