Πρώτη προπόνηση με τον Μ. Βιέρα στο «ΔΑΚ Γάλλου»

Στις 10.00 το πρωί ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Μαξιμιλιάνο Βιέρα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Επισκοπής και λίγο αργότερα ο Ουρουγουανός τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους παίκτες του στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης».

Στην πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες ο Βιέρα ήταν ευθύς προς αυτούς, μιλώντας, πότε στα ελληνικά και πότε στα αγγλικά για το τί θέλει, τί επιδιώκει με την Επισκοπή και πως μπορούν να πετύχουν μαζί πολλά πράγματα. Για να συμβεί αυτό, η προϋποθέσει είναι μία, να δράσουν όλοι ως μία ενότητα, ως ένα σύνολο.

Αφού λοιπόν τούς συστήθηκε για το ποιός είναι, τί έχει κάνει στη ζωή του μέσα από το ποδόσφαιρο, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός, ξεκίνησε το δικό του έργο στον σύλλογό μας με ασκήσεις με μπάλα.

Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε σ’ αυτές δείχνοντας επί της ουσίας το πως θέλει να δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές του. Μιλούσε διαρκώς, επευφημούσε τις καλές προσπάθειες και χειροκροτούσε σ’ αυτές που δεν είχαν καλά τελειώματα.

Ο κ. Βιέρα πιστεύει πολύ στην επικοινωνία, στην προσωπική επαφή και επιχειρεί κάθε τόσο να μιλάει στους ποδοσφαιριστές για την κάθε φάση ξεχωριστά.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Μάνος Καλογεράκης λόγω ίωσης ενώ οι, Θέμης Κεφαλάς (ενοχλήσεις στον ώμο) και Αμπντουλάι Ουατάρα (ενοχλήσεις στο γόνατο) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Η προπόνηση διεξήχθη με ψιλόβροχο στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”. Η αυριανή (Τρίτη 29/11) θα πραγματοποιηθεί στις 10.00πμ στο γήπεδο των Μισιρίων.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *