19 Απριλίου 2024

Πρώτο ραντεβού την Τρίτη για την Επισκοπή…

Την προτελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη, αύριο Τρίτη στις 19.00 το απόγευμα ορίστηκε η πρώτη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Επισκοπής, η οποία επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η γενικότερη κατάσταση που έχει φέρει κωλυσιεργία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει καθυστερήσει κατά πολύ την λειτουργία του, με τις ομάδες Football League να είναι σε φάση ανασύνταξης. Έτσι και στην Επισκοπής αναδιοργανώνονται και την Τρίτη θα έχουν την πρώτη άτυπη συνάντηση τους στο ΔΑΚ Γάλλου για την έναρξη των προπονήσεων, οι οποίες θα είναι προαιρετικού χαρακτήρα. Εξάλλου, η Επισκοπή αυτή την στιγμή έχει στο ρόστερ της μόλις 13 ποδοσφαιριστές και το επόμενο διάστημα θα αναζητήσει την ολοκλήρωση του φετινού παζλ της.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Επισκοπής αναφέρει:
«Ώρα Επισκοπής 19.00» θα είναι η αυριανή αφού την Τρίτη (29/9) θα μπει το αγωνιστικό μας τμήμα σε γήπεδο.
Οι παλμοί θα ξεκινήσουν να χτυπούν στο φυσιολογικό αγωνιστικό τους τέμπο από αύριο λοιπόν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τον προπονητή μας Γιάσμινκο Βέλιτς και τους συνεργάτες του, να τα… «λένε» στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου για την έναρξη των προπονήσεων.
Αυτή η εβδομάδα βέβαια θα είναι προαιρετικού χαρακτήρα. Θα αποτελεί την προένταξη παλιών και νέων ποδοσφαιριστών στα δεδομένα των απαιτήσεων που θα έχουν οι προπονητές για να έχουν μια πρώτη εικόνα τους. … Γιατί από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπούμε κι επισήμως στην έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *