27 Φεβρουαρίου 2021

Ρεθυμνιακός: «Βλέπουμε με θετικό μάτι την απόφαση της ΓΓΑ»

Με ανακοίνωση του ο Ρεθυμνιακός χαιρετίζει και καλωσορίζει την απόφαση των λοιμωξιολόγων, τονίζοντας πως βλέπει με θετικό μάτι την απόφαση της ΓΓΑ για επανεκκίνηση αρκετών από τις αθλητικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού αναφέρει, «Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. καλωσορίζει την απόφαση των λοιμωξιολόγων και βρίσκεται σε αναμονή για την χορήγηση εκείνων των οδηγιών που θα μας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιούμε ακολουθώντας πιστά τους όρους και με ασφάλεια προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο, τις προπονήσεις μας.

Βλέπουμε με θετικό «μάτι» την απόφαση της ΓΓΑ για επανεκκίνηση αρκετών από τις αθλητικές δραστηριότητες ανάμεσα στις οποίες και εκείνη των προπονήσεων για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα δημιουργώντας όμως ένα περιβάλλον όπου όσοι μετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια. Όπως άλλωστε προτάσσουν οι αρχές της οικογένειας του Ρεθυμνιακού Α.Ο.».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *