19 Απρίλιος 2021

Ρεθυμνιακός: «Ναι» στην επιστροφή, υπό προϋποθέσεις…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ρεθυμνιακός τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, προχωρώντας σε κάποιες διευκρινίσεις για την θέση του στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας (24/2), ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία του είναι να μπει σε ρυθμό προπονήσεων, αλλά όχι συμμετέχοντας σε ένα πρωτάθλημα διεκπεραίωσης.

Αναλυτικά, η θέση του Ρεθυμνιακού:

«Ο Ρεθυμνιακός σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης των Σωματείων της Κρήτης σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος αυτήν την περίοδο διευκρινίζει  ότι

  • συντάσσεται με τη θέση όλων των αδελφών σωματείων της Κρήτης, ότι αντικειμενικά δεν είναι ώριμες οι συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κρήτης και ότι
  • θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα μόνο αν η διοργανώτρια αρχή εξασφαλίσει όλα τα εχέγγυα που έχουν επανειλημμένα ζητηθεί και εφόσον και οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν. Δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα διεκπεραίωσης, ένα πρωτάθλημα «ξεπέτα» που θα εξυπηρετεί ορισμένα συμφέροντα.

· Επιθυμεί, αντίθετα, να επανεκκινήσει το αθλητικό αγωνιστικό του τμήμα γι΄αυτό και χαιρετίζει την επανέναρξη των προπονήσεων. Ξεκινά τα rapid test και αν όλα πάνε καλά μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων, καθώς αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του σωματείου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *