Ρεκόρ Συμμετοχών & θεατών στον πρώτο αγώνα του ΑΙΟ Πλακιά! (photos)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου στον Πλακιά Ρεθύμνου, οι Τελικοί Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας & Υπερπήδησης Εμποδίων  της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης για το 2023.

Τους Αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας & φιλοξένησε ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Πλακιά στις νέες & σύγχρονες εγκαταστάσεις του στον Πλακιά Αγ. Βασιλείου στο νότιο Ρέθυμνο.

Πλήθος κόσμου από όλη την Κρήτη κατέκλεισε την εγκατάσταση & τις δύο ημέρες για να απολαύσει το θέαμα & να στηρίξει τους Αθλητές της Ιππασίας που αυξάνονται προοδευτικά στο νησί.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας κ. Καρακασίλης Κώστας ταξίδεψε ως τον Πλακιά,  δηλώνοντας την στήριξη της Ομοσπονδίας στα Ιππικά Σωματεία & τους Αθλητές της Περιφέρειας.

Ο κ.Ταταράκης, δήμαρχος του Δήμου Αγ. Βασιλείου στον όποιο εδρεύει η εγκατάσταση, παρακολούθησε επίσης τον Αγώνα του Σαββάτου & δήλωσε ενθουσιασμένος με το άθλημα & την εγκατάσταση που πλέον κοσμεί τον Πλακιά.

Το Σάββατο διεξήχθη ο Τελικός Αγώνας Ιππικής Δεξιοτεχνίας (Dressage) με 11 κατηγορίες & 63 συμμετοχές –  αριθμό ρεκόρ για την Αγωνιστική Περιφέρεια Κρήτης, ενώ στον Τελικό Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων (Show Jumping) της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν 30 διαδρομές σε 6 κατηγορίες, από τρία εκ των έξι Σωματείων της Κρήτης,  προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα για τους παρευρισκόμενους!

  • Ippasia_Pagkritioi_Agones_11_12-11-23_6
  • Ippasia_Pagkritioi_Agones_11_12-11-23_5
  • Ippasia_Pagkritioi_Agones_11_12-11-23_4
  • Ippasia_Pagkritioi_Agones_11_12-11-23_2
  • Ippasia_Pagkritioi_Agones_11_12-11-23_3
  • Ippikos_Omilos_Plakia_egkatastasi
  • Ippasia_Pagkritioi_Agones_11_12-11-23_1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *