Ρικάρντο Ντε Βίβο: «Να συνειδητοποιήσει ο οιοσδήποτε τη δουλειά που γίνεται»

O Ρικάρντο Ντε Βίβο είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ντάριλ Γουίλαρντ. Είναι ο άνθρωπος που δημιουργεί απαιτητικές πλην όμως ευχάριστες ασκήσεις στους ποδοσφαιριστές. Είναι εκείνος που εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές τη στιγμή που νιώθουν ότι οι δυνάμεις τους μπορεί να τους εγκαταλείψουν. Κι όλη αυτή η προς στιγμήν αδυναμία μετατρέπεται σε διάθεση και σε ενέργεια.

Ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, τονίζει για το πως έχουν τα πράγματα από επιλογές παικτών και τί θέλει να δει σ’ αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα από εκείνους…

«Έχουμε ξεκινήσει και καταγράφουμε μια δουλειά εδώ και τρεις μήνες όπου δουλεύουμε πίσω από τις κουρτίνες οργανώνοντας τη δουλειά μας και ψάχνοντας παίκτες γι’ αυτή την περίοδο.

Καταφέραμε και φέραμε ποδοσφαιριστές από σεβαστές χώρες που έχουν παραστάσεις από εθνικές ομάδες και από σημαντικά εθνικά πρωταθλήματα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές που εμείς ζητούσαμε.

Έχουμε και παίκτες που θα τελούν υπό δοκιμή αλλά και νέους παίκτες που κέρδισαν την ευκαιρία. Στόχος μας είναι αυτοί να μπουν στην εφαρμογή του πλαισίου που εμείς θέλουμε.

Αυτό που θέλαμε από την πρώτη μέρα είναι να τους υποβάλλουμε σε κάποια τεστ και βήμα-βήμα να δημιουργήσουμε μια ενθουσιώδη ομάδα.

Μέσα σε αυτόν τον πρώτο μήνα θέλουμε να χτίσουμε παίκτες έναν προς έναν, με δυνατή φυσική κατάσταση, με ισχυρό αθλητικό κίνητρο δίνοντας μια συγκεκριμένη ταυτότητα μέσα από μία δυνατή προετοιμασία.

Θέλουμε επίσης να δώσουμε πολλά φιλικά παιγνίδια τα οποία έχουμε προετοιμάσει από τώρα.

Εμείς σαν προπονητικό σταφ πιστέψαμε σ’ αυτό το προϊόν που προσφέρει η Επισκοπή. Μιλήσαμε με τη διοίκηση του, με τον γενικό διευθυντή, τον πρόεδρου και όλους τους ανθρώπους όπου επιθυμία όλων είναι στο συγκεκριμένο κλαμπ να έχει -έπειτα από καιρό- ο οποιοσδήποτε μια σφαιρική δυνατότητα να συνειδητοποιήσει τη δουλειά που γίνεται».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *